Остання зустріч у рамках проекту „ART-TIME без обмежень”

  • Оксана Сагадина-Пархомчук
Остання зустріч у рамках проекту „ART-TIME без обмежень”
13 травня 2015р. у Вінницькому інституті Університету «Україна» відбулася остання зустріч в рамках проекту „ART-TIME без обмежень”.
Усі охочі взяли участь у мистецькому майстер-класі з розмальовування кружок та переглянути презентацю фото із заходів проекту, який тривав протягом жовтня 2014р.-травня 2015р. На фінальну зустріч зібралися організатори, а також учасники проекту – студенти Вінницького інституту Університету «Україна», актори народного театру-студії «Сьоме небо» Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова, представники Вінницької обласної громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія».

Нагадаємо, що в рамках вищезгаданого проекту у Вінниці вже відбулись 8 театральних та мистецьких майстер-класів, які об'єднали у єдине ціле більше 150 молодих людей з вадами слуху, опорно-рухового апарату та зацікавлену студентську молодь, ще раз довівши що меж у мистецтві не існує. Головним продуктом проекту стала постановка у 4 містах України вистави за п’єсою Анни Багряної «Над часом», які переглянули понад 600 осіб.
Заходи проекту проходили на базі партнерів - Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва, Вінницького інституту Університету «Україна», Хмельницького інституту Уніаерситету «Україна», Білоцерківського інституту Університету «Україна» та Університету «Україна» в м. Київ, а також громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія».
Хочеться подякувати особисто Марині Ревенко та Оксані Бондар, а також акторам вистави Поліні Ревенко та Юрію Прокопенку. Ви усі великі молодці!

Для довідки:
Метою проекту „ART-TIME без обмежень” є сприяння розвитку інтегрованого театрального мистецтва через залучення людей з обмеженими фізичними можливостями до творчих майстерень та театральних постановок народного театру-студії «Сьоме небо» у м. Вінниця, Київ, Хмельницький та Біла Церква. Проект реалізує громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» спільно з народним театром-студією «Сьоме небо» Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова та Театром книги «Прочитання» Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва. Проект реалізується за підтримки Програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду «Розвиток України».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up