Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій

Даішники в АТО виписали штраф вінницьким медикам за номери "ПТН-ПНХ" на швидкій
Працівники Державтоінспекції на Сході України зупинили швидку, яка вивозила поранених та склали протокол через номерний знак “ПТН-ПНХ”.

 Про це повідомив вінницький бієць Адрій Грачов на своїй сторінці у Facebook.

“Аваков!!! Ми поздоровляємо тебе з 8 березня!!! Може ти іне жінка, але СЦука рідкісна. Привіт вам від українськихвійськових лікарів.” , - написав Андрій.

На відео видно даний протокол на 170 гривень.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (19)
  • Дарья

    Цирк на дроті. Сміливий цей парінь Андрій. Восхіщаюсь ним.
  • Сергій Саханенко

    Подивіться на "героя ВОЛОНТЕРА"



    https://www.youtube.com/watch?v=aw-BbOWvb2I

    Анонім reply Сергій Саханенко

    бідні волонтери
  • Анонім

    шокує  просто(  як так? тримайтесь хлопці  ми з Вами, вата мімо, це Вінничанин,а не так як пишуть  в ютубі ватнік
  • Anonymous

    Шановний Андрій, Ви за 9 місяців перебування Вас на АТО зрозуміли що Україна тепер має надійних керманичів, які ведуть нас у Європу.

    Тепер, ви зрозуміли що працює не тільки керівництво армії, начальники штабів те керівники нашої армії, у нас працює ДПС, міліція, суди , та прокуратура. Наша влада створила великі можливості, щоб ви як солдат виконували свою роботу. ДАЇ надала вам можливість заплатити штраф зі свого рахунку, при цьому дивно що вас не попросили відмітити проплату штрафу у місцевій ДАЇ. Ви повині бути вдячні пану Авакову, по перше що вашу машину не забрали на штрафмайданчик, та Вас не затримали за непокору міліції. Коли Ви ,Андрій повернетесь у рідне місто, Вас тут чекають кращі преставники пана Авакова інспектор Луговий, та його керівник П Солоненко. Ще 2-3 таких ваших звернень до пана президента, пана Авакова і ВИ Андрій зрозумієте що у нас ще працює прокуратура СБУ, а також ваш спокій та спокій вашої родини у руках наших суддів.

    Андрію, хочу звернути вашу увагу що Кравченко стріляв собі у скроню двічі,  Валентина Семенюк не змогла справитись зі своїми переживаннями так як пан Чечетов. Сашко Білий за словами пана Авакова просто застрілився, не вмів поводитись зі зброєю.

    Я впевнений що наш президент та пан Аваков вас почули, і ваша вдячність допоможе Вам обережно використовувати зброю, користуватись лише справною технікою, та машинами швидкої допомоги, Ваші друзі допоможуть вам повернутись живим і здоровим.

    Анонім reply Anonymous

    Анонім reply Анонім

    життя по-новому

    Анонім reply Анонім

    але методи колишні  Януковича
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up