Усі розваги Вінниці на вихідні, 31 липня - 2 серпня

Усі розваги Вінниці на вихідні, 31 липня - 2 серпня
У ці вихідні 31 липня – 2 серпня вінничани та гості міста матимуть змогу прийти на мото-фестиваль «Шатун-Фест 2015», молоді мами прийняти участь у свято-акції «Годуємо, працюємо, відпочиваємо», на діток чекатиме будапештський цирк, чудова нагода сходити на концерти відомих груп, в кіно, клуби та відвідати виставки. Бажаю приємних вихідних.

Події:

«Шатун-Фест VI 2015»

З 30 липня по 2 серпня у Вінниці відбудеться черговий мото-фестиваль  «Шатун-Фест 2015». А розпочнеться все  30 липня водними процедурами, переглядом байкерських фільмів просто неба, байками біля вогнища в супроводі гітари, валторни та баяна.
Наступного дня, 31 липня, розпочнуться «Богатирські ігри» за звання перший «байкер-StrongMan» країни. Це можливість отримати почесне звання «Майже Вірастюк». Потім буде чемпіонат Bubble Football - вид спорту в великих шарах, квест – «У пошуках скарбів» та офіційне відкриття «Шатун-Фесту VI 2015». Під музику «Ray Of May» (альтернативний рок), «Black Pocket» (від блюзу до рок-н-роллу), «The Beast» (Tribute АРИЯ), «Bliss Mood» (поп-хаус-рок), а потім Пінне шоу, під Rock DJ Angello Polini.
У суботу, 1 серпня, виїзд на озера і маєток Пирогова, потім на фонтан «Roshen» подивитися лазерне шоу. Та завершити цей день під звуки гуртів: «S.A.M.» (Tribute Metallica), «Larus» (Tribute Океан Ельзи). Також відбудеться показ стильного одягу від театру моди «Frazy Grand» Ніни Олександрової. Фаєр-шоу від театру вогню «Fiery Dreams» і дискотека до світанку.

Відео дня

 

У парку Дружби народів навчатимуть молодих мам

У Вінниці в парку Дружби народів відбудеться свято-акція «Годуємо, працюємо, відпочиваємо» на якому вінничанок навчать, як поєднувати догляд за дитиною, роботу та відпочинок.
У рамках свята, яке відбудеться у неділю, 2 серпня, до учасників завітають пренатальний психолог, консультант із грудного вигодовування та досвідчені мами.
Також молодим мамам розповідатимуть як поєднувати роботу, відпочинок та  догляд за дитиною.
Захід проходитиме під відкритим небом. Початок дійства о 16 годині.
Для відвідувач з дітьми будуть доступні майданчики з майстер-класами, де можна буде залишити малечу.

 

Будапештський цирк «Європа» у Вінниці

Мега-подія у Вінниці. Один із найбільших пересувних цирків будапештський цирк «Європа» виступатиме у Вінниці з 31 липня по 9 серпня.
На вас чекатимуть: 
 - живі слони, бегемоти, леви, верблюди, поні;
 - цікаві екзотичні тварини;
 - повітряні гімнасти, акробати, еквілібристи;
 - італійські клоуни;
 - спритні жонглери;
Клоуни не лише веселять глядачів, а й активно залучають їх до своїх виступів. Тому діти завжди залишаються задоволеними.
Циркова програма триває близько двох годин з антрактом. Під час перерви дітям дозволять фотографуватися з тваринами.
У вихідні дні циркове шоу розпочинається о 16.00 та 19.00.
По будням - початок вистав о 19.00.
Місце проведення: вул.Келецька, 117б
Вартість квитків: від 100 грн.

 

У центральному парку вінничани розмальовують плитки

По 15 серпня з 14.00 до 17.00 у ККЗ «Райдуга», що у центральному парку культури і відпочинку імені Горького, усі бажаючі вінничани можуть долучитися до створення масштабного панно «Українські візерунки».
Панно матиме площу біля 72 м2. Для його оформлення планують використати понад 3000 різнокольорових керамічних плиток розміром 15х15 см. На кожній із плиток буде окреме зображення.
Арт-об’єкт буде представлено у День міста біля арки Центрального парку.

 

1 серпня по Вінниці гасатимуть електромобілі і проходитиме виставка

Автопробіг електромобілів «З минулого в майбутнє!» на один день завітає до Вінниці. Протягом дня вінничани та гості міста зможуть побувати на тест-драйвах, познайомитись з ентузіастами, які власноруч зібрали електромобілі та обговорити за круглим столом проблеми та перспективи розвитку екологічного транспорту в Україні.
Автопробіг «З минулого в майбутнє!» розпочався сьогодні, 31 липня, з Києва. Близько 20 учасників проїдуть за маршрутом Київ-Вінниця-Київ через Житомирську та Київську області. 1 серпня учасники автопробігу проїдуть центральними вулицями Вінниці. Після чого, з 13.00 до 17.00, в парку Горького проходитиме виставка електромобілів. Учасники автопробігу проведуть тест-драйви для всіх бажаючих, працюватимуть діджеї. Організатори також обіцяють безліч цікавих конкурсів та чудових подарунків. Після всього – круглий стіл на тему «Створення екологічного транспорту на Вінниччині» в якому прийматимуть участь експерти, виробники електромобілів та винахідники.

 

Концерти:
«Очеретяний кіт» з піснями

31 липня в арт-пабі «Beef Eater» зустрічайте легендарний вінницький колектив «Очеретяний кіт» з незрівнянними піснями та атмосферою. Початок концерту о 22.00. Вхід вільний.

 

Дует на сцені арт-пабу

1 серпня арт-паб «Beef Eater» запрошує на вечір хорошої музики від молодої талановитої вінницької виконавиці Анастасії Остапець. Їй акомпануватиме не менш талановитий гітарист - Влад Сівак! Звучатимуть кавери на пісні всім відомих і улюблених груп і виконавців, таких як 5’Nizza, «Звери», «Океан Ельзи», «Бумбокс», VIVIENNE MORT, Katy Perry, Lady Gaga, Марія Чайковська та інші. Початок концерту о 22.00. Вхід вільний!

 

Концерт від кавер бенду

1 серпня зустрічайте в арт-пабі «Beer&Blues» кавер бенд з Києва – «LaGrange». Колектив існує з 2011 року і складається з професіоналів, користується повагою як у музичному середовищі, так і серед слухачів. Імена учасників бенду кажуть самі за себе. Тут і Женя Толочний, вокал якого був відмічений ще на «Фабриці зірок». І віртуоз Ельвар Абдулаєв, і Ігор Одарюк, бас якого звучить у композиціях Jamala и O.Torvald. І звісно ж, міць барабанів Артема Махмудова з проекту Jim Jams. Початок концерту о 21.00, вартість входу - 60 грн.

 

Клуби:

Дискотека Хіт-парад
1 серпня, як і щосуботи, в нічному клубі Амагама дискотека «Хіт-парад» звучатимуть найкращі хіти з найкращих. Позитивний музичний настрій від резидентів клубу: DJ OLD CD, Мakc Advanced. Початок о 22.00, вхід дівчатам до 00.00 - безкоштовно,  хлопцям - 40 грн.

Я люблю танцювати
1 серпня запрошуємо всіх бажаючих запалювати вогні і веселитись на повну в нічному клубі Н2О. Щосуботи на нашому танцполі ви визначаєте переможців у номінації "Моя попа краще всіх". Вибиратимемо найтанцювальнішу попу. Початок вечірки о 21.30, вартість входу для дівчат до 24.00 - вільний. Для хлопців - 40 грн, з флаєром - 25 грн.

«В активном поиске»
31 липня, як і кожної п'ятниці, нічний клуб Планета Мода-Бар запрошує на вечірку «В активном поиске». На вечірці ми будемо шукати пару ночі, танцювати та насолоджуватись музикою, що подарують нам діджеї клубу: Maboo, Madis, Letskiy та МС Cyxoff. Початок вечірки о 22.00, вартість входу дівчатам - 20 грн, хлопцям - 30 грн.

Гламурні 20
2 серпня, як і кожної неділі, в нічному клубі Планета Мода-Бар вечірка «Гламурні 20». Гостей розважатимуть: DJ Maboo, DJ Letskiy, DJ Madis, MC СухоFF. Початок о 22.00. Вхід для дівчат + 20 грн від клубу, для хлопців - 20 грн.

«Relax Party»
31 липня нічний клуб Форум запрошує на вечірку «Relax Party». Розважатимуть гостей DJ Lokobird та MC Буржуй. А також на вас чекають звуки живого саксофона! Початок о 22.00.

«ППП» - співай з перешкодами
31 липня караоке-клуб Mafia запрошує відпочити та поспівати досхочу. Вечір «ППП» - співай з перешкодами. У цей вечір відвідувачів чекає приємне проведення часу в караоке. А стійким «караокерам» ми запропонуємо пройти деякі випробування під час співу (і за участь вручимо сувенірні призи). Початок о 22.00. Вхід для дівчат - 59 грн, для хлопців - 69 грн.

Сomedy karaoke
1 сепрня караоке-клуб Mafia запрошує на вечірку «Сomedy karaoke».
Сміх і спів продовжують життя, тому співай, жартуючи. Початок  о 22.00. Вхід для
дівчат - 59 грн, для хлопців -  69 грн.

Flirt Party
2 серпня караоке-клуб Mafia запрошує на вечірку з караоке «Flirt Party». Це вечірка, де
кожен може знайти свою половинку. Приходь та веселись до ранку. Початок о 22.00,
вхід для дівчат - 39 грн, для хлопців - 49 грн.

 

Кіно: 
Людина - мураха

Кінотеатр ім. Коцюбинського
Людина - мураха
Фантастичні пригоди
Вартість квитків -  від 50 грн 
1.08-5.08, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Супер Майк XXL

Комедія
1.08-5.08, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Пікселі

Фантастичний бойовик
1.08-5.08, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Термінатор: Генезіс

Фантастичний бойовик
Вартість квитків - від 50 грн
1.08-5.08, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Міньйони

Анімаційна комедія
Вартість квитків - від 45 грн 
1.08-5.08, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Цей незручний момент

Кінотеатр «Родина»
Цей незручний момент
Комедія 
1.08-6.08, поч. о 14.00, 18.00, 20.00 
Вартість квитків - 15 грн

 

Підводна країна чудес

Анімаційна пригода
1.08-6.08, поч. о 10.00, 12.00, 16.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Виставки:
Флора і фауна

До 13 серпня в арт-галереї «Арт-Шик» працює виставка художніх робіт, арт-колажів та арт-об`єктів Вікторії Позднякової. Назва експозиції: «Flora & Fauna. Fragment I. Flora. Female & Flower».
Вікторія Позднякова народилася у Вінниці. Малювати почала з семи років. У 1995 відбувається перша персональна виставка молодої художниці у Вінницькому літературно-меморіальному музеї М. М. Коцюбинського. Сьогодні Вікторія Позднякова працює в техніці декоративний живопис, графіка, колажування, створює арт-панно та арт-об'єкти. Веде активну творчу діяльність, удосконалює свою майстерність. У роботах цієї виставки представлена основа жіночого образу в картинах та арт-об`єктах. Флористичні елементи, які асоціюють жіночність з природою, квітковими композиціями, поєднанні з пластикою ліній та створюють природну красу, гармонію та вишуканість. Дотик природи у поєднанні з природою жіночої краси. Вхід вільний.

 

Народна ікона Поділля

До річниці Хрещення Русі-України та 1000–ліття успіння рівноапостольного князя Володимира у Вінницькому обласному краєзнавчого музеї працює виставка «Народна ікона Поділля» (з колекції Олександра Чернова, м. Хмельницький). Виставка презентує 48 унікальних творів народного сакрального мистецтва 18-20 століття. Відвідати виставку можна до 16 серпня.

 

Виставка живих метеликів

До 20 вересня у ТРЦ Мегамолл відбудеться виставка живих тропічних метеликів!
Ви зможете побачити: народження метеликів на власні очі, більш як 50 видів метеликів з розмахом крил до 30 см.
Фото та відеозйомка безкоштовна. Виставку можна відвідати з 10.00 до 20.00, вхід 15 грн.

 

Виставка кораблів

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї до 23 серпня працюватиме виставка «Під вітрилами історії». В експозиції представлені колекції моделей – копій кораблів і суден, створених колективом Вінницьких судномоделістів, які працюють при обласній організації «Товариства сприяння обороні України». Основу виставки складають моделі вітрильників і суден багатьох країн та народів світу у різні епохи. Моделі відтворюють найдрібніші деталі зовнішнього вигляду, такелажу, оснащення, озброєння своїх історичних праобразів.
Експонати кораблів і суден, які представлені на виставці, свого часу побували на різних чемпіонатах світу, Європи, України, на міжнародних кубкових змаганнях, презентуючи судномоделювання Вінниччини на найвищому рівні. 
На виставці також представлені репродукції відомих мариністів, живописні роботи вінницького художника Ігоря Майструка та його учнів на теми морської романтики. Побачити виставку можна щоденно з 10.00 до 18.00. Вартість квитків: для дорослих - 10 грн, для дітей і студентів - 5 грн, для груп від дитячих закладів - 3 грн. 

 

Виставка «Архітектурна Вінниччина 2015»

У холі Вінницької міської ради (вул.Соборна, 59) триває виставка «Архітектурна Вінниччина 2015». Тут представлено близько 70 художніх робіт студентів Вінницького коледжу будівництва та архітектури КНУБА (Київського національного університету будівництва і архітектури).
Виставку можна відвідати до 2 серпня.
На виставці студеньсикх творчих робіт представлені картини, виконані у техніці олійний живопис та графіка.
На картинах зображені будівлі різних часів та стилів Вінниці та області.
А також – культурні споруди, морські пейзажі, квіти тощо.
Роботи виконані під час проходження учбової практики і в період навчального процесу.
Вхід на виставку вільний.
Виставку можна відвідати з 9.00 до 18.00

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up