"Тіні незабутих предків" у кінотеатрі "Родина" презентує режисер


"Тіні незабутих предків" у кінотеатрі "Родина" презентує режисер
Любомир Левицький режисер українського трилера анонсує повторний показа фільму "Тіні незабутих предків" у кінотеатрі "Родина". 17 липня о 22.00 режисер зустрінеться з вінничанами та проведе майстер клас. Подивитись трилер можна буде також 18 та 19 липня о 22.00. Вартість квитків - від 10 грн.

"Тіні незабутих предків" це істинно український фільм, в якому грають молоді люди, котрих знаходили кастингом по всій Україні. Основа сюжету обертається навколо гуцульського язичницького оберегу "згарди". Назва фільму, ніяк не пов'язана з фільмом Сергія Параджанова, знятого за повістю Михайла Коцюбинського "Тіні забутих предків". Хоча, як зізнався в одному з інтерв'ю Любомир Левицький, на створення фільму його надихнуло саме недавнє прочитання книги. Зйомки стрічки проходили частково на території національного чернівецького університету імені Юрія Федьковича, частково на природі Карпат. У якості головного оператора було вирішено взяти Марка Еверлі, який був учасником головної команди, що знімала американську сагу "Сутінки".

Сюжет картини розпочинається з того що головний герой Іван краде з колекції рідного університету артефакт (згарда), він не підозрює, чим це загрожує. На тілах його друзів з'являються дивні символи, які дуже схожі на ті, що зображені на згарді. Як потім розповів хлопцям один дивакуватий викладач, вони знайшли печатку. Печатку, яка стримує древнє зло, що ось-ось тепер має їх вбити. І єдиний вихід це поїздка в Карпати, де їм допоможе останній нащадок мольфара.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "Тіні забутих предків" - мерзопакостный бандеровский фильм прославляющий бандеровских бандитов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up