Мати постраждалого у ДТП Сергія Поліщука з Турбова просить про допомогу

Мати постраждалого у ДТП Сергія Поліщука з Турбова просить про допомогу
25-річний Сергій Поліщук з Турбова вже більше трьох років перебуває у вегетативному стані після ДТП. Мати хлопця продовжує сподіватися на повернення сина до нормального життя та на небайдужість волонтерів.

Страшна аварія у Турбові сталася 30 червня 2012 року. Винним визнали водія автомобіля "Ніссан", який на той час був співробітником Літинської міліції. Після зіткнення з мотоциклом "Хонда", на якому їхав Сергій з товаришем, водій авто з місця пригоди зник. Після цього Сергія і Фаріза (водія мотоцикла) доправили з тяжкими травмами до місцевої лікарні.

Мати постраждалого Віра Поліщук розповідає, що за три з лишком роки вона втомилася боротися з байдужістю та халатністю багатьох лікарів, з якими доводилося мати справу.

- У нейрохірургічному відділенні лікарні імені Ющенка я пережила справжній жах. Допомагати ніхто не поспішав, навпаки, хотіли пошвидше спекатися нас, - каже Віра.

Відео дня

Щодо винуватця аварії, жінка говорить, що суд зобов'язав його виплатити на користь Сергія 600 тисяч гривень. Але той абсолютно нічого не виплатив.

- В грудні в мене ще й викрали сумку. Там були усі документи, телефон із контактами волонтерів і велика сума грошей, яку вдалося зібрати зусиллями добрих людей. А на лікування ж потрібно шість-вісім тисяч гривень на тиждень. Просто не уявляю, де брати ці кошти. Але боротися за життя рідного сина буду до кінця, - каже Віра.

Сергію Поліщуку поставили діагноз "Віддалені наслідки відкритої черепно-мозкової травми, перелома склепіння та основи черепа, забою головного мозку з геморагічним просякуванням, операційне втручання: санації та видалення вогнища забою головного мозку, вторинного менінго-енцифаліта. Хронічний остіомієліт проксимальних відділів обох стегон. Вторинна дисметаболічна кардіопатія, гіпотензивний синдром СН1 - 2 ступеня". 

Віра Поліщук просить відгукнутися волонтерів та усіх, хто може надати матеріальну допомогу на лікування.

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку 4627 0812 0548 2362 на ім'я Поліщук Віра Григорівна.

Група допомоги Сергію ВКонтакті: http://vk.com/club40559780

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up