Пластикові талони дорожчі за паперові у кілька разів

Пластикові талони дорожчі за паперові у кілька разів
Техогляд закінчився менше місяця тому. І от уже цього тижня 11-місячний марафон починається знову. На старт стають власники машин парного року випуску.

- Техогляд починається з 15 січня, - каже начальник відділення автомобільно-технічної інспекції ДАІ Вінниці Олександр Фалатюк. - І з цього ж дня співробітники ДАІ почнуть штрафувати тих водіїв, хто повинен був одержати новий талон торік, але з тієї чи іншої причини цього не зробив.
За словами Олександра Фалатюка, техогляд цього року  практично нічим не відрізнятиметься від минулорічного. Він також буде тривати до 15 грудня. Однак є нюанси.
- Для фізичних осіб крайній термін одержання нового талона - це день, коли закінчується дія старого, - говорить пан Фалатюк. - Якщо водій не вкладеться у ці рамки, він буде оштрафований за несвоєчасне проходження процедури - від 340 до 425 гривень.
Ще одне ноу-хау - планується, що у найближчому майбутньому замість паперових талонів співробітники ДАІ видаватимуть водіям пластикові.
Нагадаємо, що до цього кроку правоохоронців підштовхнула ситуація з масовою підробкою паперових талонів. Торік пластикові картки вже почали видавати автовласникам столиці. За словами начальника департаменту ДАІ Сергія Коломийця, до кінця першого півріччя 2010 року на новий стандарт повинна перейти уся країна.
Олександр Фалатюк каже, що у Вінниці пластикові талони імовірно почнуть видавати навесні.
- Ті ж, хто пройде техогляд раніше, одержить паперову картку. Міняти її не доведеться. Старий формат буде діяти нарівні з новим, - запевняє він.
Вартість пластикових талонів поки що не уточнюють. Відомо тільки, що вони будуть набагато дорожчі за паперові. В інтернет-публікаціях фігурує сума від 100 до 200 гривень. Для порівняння, старі талони коштують трохи більше 30 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Єдиний з кандидатів в Президенти який обіцяв ВІДМІНИТИ технічні огляди приватного автотранспорту - це Гриценко.

    Anonymous reply Anonymous

    Но добавить в перечень документов, предъявляемых ГАИшникам на дороге, медицинскую справку. Т.е. просто перенаправить денежный поток от ГАИ к медикам. Те же ...ца, но в профиль.

    Anonymous reply Anonymous

    "Но только условие: кем угодно, когда угодно, что угодно, но чтобы это была такая бумажка, при наличности которой ни Швондер, ни кто-либо иной не мог бы даже подойти к двери моей квартиры. Окончательная бумажка. Фактическая. Настоящая. Броня."
  • Anonymous

    На фига он вообще нужен, ихний техосмотр? Всё знакомые проходят, даже не заезжая в СТО, заплатили кто 300, кто 400грн и талон в кармане. Даже если подумать, что они заботятся о безопасности, где гарантия, что на следующий день после получения талона у меня половина машины не рассыпится? И что тогда? я имею право управлять таким авто?
  • Anonymous

    Ваще охамели ублюдки. Каждыи раз придумывают что то новое, лиш бы денег побольше слупить с чесных автовладельцев. Если массово подделовали бумажные, то штрафуите нарушителеи крепко (можно даже статью припаять за подделку документов) И вообще техосмотр можно в принците упразнить - получаеш стаховку на машину, пусть страховая и рассматривает пригодность машины. Эта схема давно работает за границеи и все довольны

    Anonymous reply Anonymous

    Я полностю стобой согласен
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up