Ірину та Артура збила машина за п’ять днів до весілля

Ірину та Артура збила машина за п’ять днів до весілля
В аварії, що сталася на вулиці Кірова, молоді вінничани Артур та Ірина отримали численні травми, переломи та опіки. Зараз молодята, у яких мало бути в цю суботу весілля, в реанімації. Їх на тротуарі збив автомобіль «Деу» з нетверезими водієм та пасажирами

- Автомобіль на великої швидкості виляв по всій дорозі. Ми з Іриною почали тікати. Бігли, бігли, а потім темрява, - це все, що розповів Артур своїй матері. А ще він постійно питає, що з Іринкою. Каже: «Я в порядку, а вона хоч би вижила».
О першій годині в понеділок мати Ірини чекала біля кафе на вулиці Чехова доньку з майбутнім зятем - складати весільне меню. 23 липня молодята мали одружитись. 26 – їхати у весільну подорож. Всі плани порушила машина, в якій було четверо молодиків - усі напідпитку.
Зараз батьки Ірини та Артура сидять під реанімацією, та крізь сльози відміняють усі приготування до весілля та відпочинку.
- У вечері за день перед аварією донька зустріла свого хлопця Артура, який мешкає у Рівному, з поїзда. А наступного ранку десь о десятій обоє пішли оформляти Ірині відпустку на роботі, та не дійшли, – каже мати Ірини.
Молоді люди проходили по вулиці Кірова якраз навпроти лікарні біля м’ясокомбінату, як побачили, що зі сторони хімзаводу на великій швидкості виїхала машина.
За словами свідків, машина підкинула Артура і він, відлетівши до стіни, одержав численні переломи, садна та струс мозку. Дівчині прийшлось важче.
Коли сталася аварія, на дорогу вибігла жінка з лікарні, кинулась до Артура. Хтось крикнув: «З ним дівчина була».
Але дівчини ніхто не бачив - Ірину просто накрило машиною. Викликали швидку допомогу, почали піднімати машину, витягувати дівчину, яка була без тями. Добу Ірина була підключена до апарату штучного дихання. Сьогодні ввечері, 19 липня, лікарі сказали, що Ірина стала дихати сама.
У неї зміщення тазу на два сантиметри, розтрощена кістка тазу, травма голови, струс мозку, численні опіки на стегнах від вихлопної труби.
Учора дівчину оглядали лікарі з опікового центру лікарні ім. Пирогова, за три дні знову повинні прийти. Дівчину чекає операція по пересадці шкіри. Опіки надто глибокі.
- Господи, я нічого не передчувала, готувалась до весілля доньки, і навіть коли вона запізнювалась на зустріч, та була поза зоною, подумала що просто сіла батарея, - розповідає мати Ірини. – А моя дитина була в цей час в реанімації.
Лікарі кажуть, що Ірина буде на витяжці, поки не стануть на місце тазові кістки.
До речі, двоє хлопців, що були в автомобілі, теж знаходяться в лікарні швидкої допомоги.
- Я дуже хотів глянути їм у вічі, та Господи пробач, за шию потриматись, але в той же день біля їхньої палати поставили охорону і нікого не пускають, - говорить батько Ірини.

Читайте також:

Вчора на вулиці Кірова „Део-Сенс” збив пару пішоходів. Молоді люди в реанімації

Відео дня
>Водитель и пассажиры "Деу", сбившего Ирину и Артура, были пьяными

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    На сьогоднішній день Артура та Ірину перевели в загульну палату,їх стан медики оцінюють як середній стабільний.....Було зроблено декілька операцій....Операції пройшли успішно....Тепер потрібно тільки чекати.....
  • Anonymous

    Хто знає який стан у молодят зараз?

    Anonymous reply Anonymous

    скоты на месте резать на ремни нужно гадов

    Anonymous reply Anonymous

    кого, молодят?
  • Anonymous

    РЕБЯТА, КАК ЖЕ ЖАЛЬ...ДЕРЖИТЕСЬ! ВСЕЙ ДУШОЙ ЗА ВАШЕ СКОРЕЙШЕЕ ВЫЗДОРОВЛЕНИЕ, не смотря на то, что я вас не знаю...

    Anonymous reply Anonymous

    +1!!!
  • Anonymous

    В нашей дикой стране все идет к тому, что единственное справедливое наказание - самосуд. Как не грустно это осознавать. А не то откупятся, отмажутся и тд.

    Anonymous reply Anonymous

    згоден на всі сто допоможе тільки суд лінча одразу на місці події
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up