У Порошенка озвучили, хто керуватиме кампанією в області і переконані – вибори пройдуть за будь-яких умов

У Порошенка озвучили, хто керуватиме кампанією в області і переконані – вибори пройдуть за будь-яких умов
Вибори відбудуться за будь-яких умов, навіть якщо на окремих територіях буде введено особливі режими, наприклад, навіть заборонять страйки, мітинги, чи введуть інші обмеження. Про це, 22 квітня, заявив народний депутат України, голова виборчого штабу Петра Порошенка у Вінницькій області та екс-голова обласної ради Григорій Заболотний.

- Все що робиться на Сході та Півдні України – це кримський сценарій Російської федерацією, який робиться з єдиною метою – зірвати президентські вибори, а потім, як висловлюється Путін, отримати можливість заявити, що Україна – держава, яка не відбулася. Тому в четвер на позачерговій сесії депутати розглянуть документ, який дає можливість провести президентські вибори, навіть при введені частково надзвичайного стану на окремих територіях, - сказав Григорій Заболотний.

Також він сказав, що у випадку перемоги Порошенка, той готовий працювати з кабміном Арсенія Яценюка, та запевнив, що союз Порошенка з Ударом -  це не передвиборча технологія, а стратегічний політичний союз. Додавши, що найближчим часом йому висловлять підтримку, крім Удару, ще ряд політичних сил.

Також Григорій Заболотний озвучив прізвища людей, які займатимуться виборчою кампанією цього кандидата в президенти у Вінницькій області.

Відео дня
> Так, довіреною особою Порошенка по 11 виборчому окрузі (території колишніх Ленінського та Староміського районів Вінниці) є Віктор Вікалюк (депутат облради), а начальником штабу тут – Козяр Олександр Васильович (під час парламентських виборів 2012 року – довірена особа Олександра Домбровського).

На 12 окрузі (Вінницький район, колишня територія Замостянського району Вінниці) довіреною особою є Демченко Михайло Іванович (голова громадської організації «Вінницька районна федерація футболу»), керівником штабу - Рибак Ніна Леонтівна.

13 округ (Калиновський, Козятинський та Хмільницький райони) довіреною особою буде або Олександр Домбровський,  або  Гаврилюк  (директор Калинівської школи №4), а головою штабу Заічко Віктор Олександрович (депутат Козятинської райради).

По 14 округу (Барський, Жмеринський, Літинський, Муровано-куриловецький райони) довіреною особою буде Чернега Ярослав Анатолійович (депутат обласної ради), керівником штабу - Мельничук Іван Іванович.

15 округ (Гайсинський, Іллінецький, Погребищанський, Липовеський, Оратівський райони): довірена особа Демчак Руслан Євгенійович, голова штабу ще визначається.

16 округ (Немирівський, Тиврівський, Тульчинський, Шаргородський райони): довірена особа - Мельник Людмила, голова штабу - Шульга Анатолій Олександрович.

17 округ (Бершадський, Піщанський, Теплицький, Тростянецький та Чечельницький райони): довірена особа - Каленич Павло Євгенійович, голова штабу - Тарасенко Віктор Семенович.

18 округ (Крижопільський, Могилів-Подільський, Томашпільський, Чернівецький. Ямпільський райони): довірена особа - Спориш Іван Дмитрович, голова штабу - Модзієвська Ольга Іванівна.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    ++++++++++++++++++++
  • Anonymous

    +
  • Anonymous

    Реслан Демчак - удар под дых Катлетникам))))
  • Anonymous

    подписуюсь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up