Вінниця зізнавалась Україні в коханні

Вінниця зізнавалась Україні в коханні
На площі Європейській пройшов флешмоб «Я люблю Україну». Молодь створила відповідний напис тримаючи в руках блакитний та жовтий папір.

Флешмоб у Вінниці проводили сьогодні, 8 травня. Він відбувся,  як підсумок гри-квесту «Золотий ключик». На площі Європейській організатори намалювали контур, в якому вистроїлись діти. В руках вони тримали аркуші паперу жовтого та блакитного кольорів.

Наприкінці флешмобу діти заспівали гімн. Організували акцію молодіжний клуб «Універ», Вінницька Молодіжна рада та «Подільський туристично-інформаційний центр».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Тебя там не было,когда дети пели и плакали от гордости за свою страну!!!!!
  • Anonymous

    ВАЖЛИВО! Подписываем петицию о признании России спонсором терроризма! Переходите на страницу петиции https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT заполняете форму E-mail address * First Name * (имя) Last Name * (фамилия) Challenge Question * (тут надо ввести ответ на вопрос, который написан над полем, переводите через google translate если не знаете английский) далее нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT ждете письмо на почту переходите по ссылке из письма (... to confirm this is a working email address: ...) попадаете на страницу петиции нажимаете зеленую кнопку SIGN THIS PETITION Подключаем всех друзей и знакомых! Репостим по всем сайтам! или Шаги такие. клікнуть тут (или скопировать в поиск) https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM 1) Відкрити акаунт (клікнуть create account) 2) вписаnи свій і-мейл, (e-mail address), потім своє ім*я (fist name), потім своє прізвище (last name), потім свій індекс (zip code) 3) відповісти на просте питання англійською (Challenge Question) 4) потім зайти на свою і-мейл скриньку, там буде повідомлення від whitehouse для підтвердження реєстрації. У повідомленні перший лінк клікнути. Вийдеш на сторінку із петицією, потім клікни SIGN. петиція 1 https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM петиція 2 https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF петиція 3 https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-full-scale-economic-sanctions-against-russia-stop-aggression-ukraine/mFrQKjb3
  • Anonymous

    Прикольно)
  • Anonymous

    А почему не на молдавском или иврите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up