«Мама, я виграв!» Півтисячі маленьких вінничан отримали подарунки на дитячому святі RIA

«Мама, я виграв!» Півтисячі маленьких вінничан отримали подарунки на дитячому святі RIA
Біля фонтану, на малій сцені спортивного свята «Рухаємо Вінницю», маленькі вінничани мали можливість погратися у веселих конкурсах й за це отримати подарунки. Їх роздали майже півтисячі. Це солодощі, іграшки, запрошення в розважальний дитячий центр, а також дуже доречні в спеку соки та морозиво.

- Я виграв! – гукав мамі 5-річний Дмитрик Мельничук, який бав участь у фізкульт-розминці, проведеної героями популярного мультика «Фіксики». – Ти бачила? Бачила, як я танцював?! 

- Ну, звісно, бачила, я за тебе дуже вболівала, - сміється мама і дістає з пакету із подарунками пляшечку води та просить сина попити, а хлопчику ніколи - він біжить назад до майданчика під сценою.  



Конкурсів була маса і для дітей будь-якого віку. Повеселитися мали змогу і самі маленькі, і школярі, і підлітки. Для них влаштовували вікторини, змагання, танцювальні батли. Нагороди за участь в конкурсах отримували не тільки переможці, а усі учасники.



- Хороше дитяче свято, якщо воно з подарунками і динамічними іграми. І добре, що поруч фонтан, - киває, сміючись, на дітей і підлітків, які плескалися у фонтані, 34-річна вінничанка Валентна Іванчик. – Мій малий теж хотів скупатися там. Шкода, не взяла йому змінного одягу. Тому тільки руки і ноги дозволила помочити.



Біля концертного майданчика, де виступали вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «Дивосвіт», зібралося багато відпочивальників. Підходили поспостерігати за дійством для дітей і дорослі вінничани. На сцені також виступав зразково-хореографічний колектив «Вертикаль». Зірвали оплески своїм показовим виступом учні вінницької школи Capoeira «Senzala».



Серед глядачів було багато дітлахів різного віку з номерами на футболках, які свідчили про те, що ці діти брали участь в забігу «Рухаємо Вінницю». Разом з ними у парку гуляли теж з номерами на грудях мами і папи, бабусі, дідусі – відпочивали після пробіжки, поки їхня невгамовна малеча рвалася взяти участь в конкурсі за приз.



Доречі, подарунки маленькі вінничани отримували від таких спонсорів дитячого свята RIA: від торгових марок «Ласунка», «Малятко», «Белая Бяроза», від приватного підприємства «Михалич і Ко». В організації веселощів для дітей допомогла агенція свят «Страна Чудес».

Previous Next


Previous Next


Previous Next


Previous Next



Читайте також:
Спортивне свято "Рухаємо Вінницю" в центрі міста (твіттер-репортаж)

Відео дня

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Молодці, свято для дітей було класним, діти мали змогу і взяти участь у різних конкурсах, і отримати подарунки, було весело, позитивно, діти отримали масу задоволення від свята.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up