Допоможіть трирічному Кірюші зробити перші кроки. Потрібно 20 тисяч доларів

Допоможіть трирічному Кірюші зробити перші кроки. Потрібно 20 тисяч доларів
  • Трирічному Кирилкові з Вінниці життя приготувало чимало випробувань.
  • Але хлопчик мужньо проходить все, не зважаючи на біль та сльози.
  • Нещодавно лікарі з Куби подарували надію малому.
  • Ціна питання – 20 тисяч доларів. Мама благає про допомогу.

Кирилко був дуже очікуваною дитиною і було все добре, і нічого не віщувало біди. Але п'ять днів перейм і важкі пологи, обернули щастя в суцільний жах. Матері навіть не дали поцілувати дитину, а одразу забрали в реанімацію. Кирилко два тижні боровся за своє життя.

-  Діагноз за діагнозом і кожний страшніший за інший. І в результаті - ДЦП, спастична диплегія, парез правої руки. Шок... Життя в один момент зупинилося, ніяк не могли повірити що це з моєю дитиною. У голові були одні питання: "Чому?", - розказує журналістці «20 хвилин» мама Кирила Ірина Жупанова.

В сім’ї  розпочався другий етап виживання і боротьби за повноцінне життя - реабілітаційні  центри, постійні масажі, болючі розтяжки. В матері розривалося серце від того, як  боляче синочкові. Кирюшені оченята молили про допомогу і не розуміли чому мама його віддає на такі муки.

Відео дня

- Заняття ЛФК, регулярні процедури в басейні, сокральна терапія, робота з логопедом, при яких кров текла з язичка і сльози лилися рікою як і нього так і в мене, - згадує Ірина.

Позитивна динаміка і постійне покращення стимулювали рухатися далі. Хлопчик почав  перевертатися, сидіти, плазувати, ставати на ножки.

В минулому році хвороба почала прогресувати. В Кирилка з’явились судоми. Мати каже, що він ставав немов  овоч, тільки подригувались оченята і рука, слинка текла, рефлекси відключались.

Дві останні судоми закінчились реанімаціями. Мама втрачала розум.  Більшість реабілітаційних центрів  не беруть з судомами.

-  Ми вирішили звернутися в центр "Сірен" на Кубі, де нам пообіцяли допомогти і здійснити нашу мрію - зробити перші кроки. Але сума для нас космічна – 20 тисяч доларів. За весь час, кошти які були одержанні від держави і свої заощадження нашої родини були потрачені на реабілітації. Благаємо  Вас не залишитися осторонь нашої біди  і допомогти нашому синочку почати самостійно ходити, щоб ніколи не справдився найстрашніший наш кошмар - синові слова: "Навіщо ви мене народили?", - просить вінничанка.

Гроші можна перераховувати на картку Приватбанку 4149 4978 4450 4425 Жупанова Ірина

Телефон матері: 067-838-63-22 (Ірина)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!

    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5: 4)

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • Анонім

    Обязательно нужно помогать,об этом даже и речи не может быть.К сожалению,на судьбу ребенка и родителей выпало не легкое испытание,но если мы поможем кто чем сможет,с Божьей помощью,то дадим малышу шанс.Все в руках Господа,да поможет он Вам!!!
  • Анонім

    13000 $ дайте, поможем не поможем, но деньги возьмем! ДЦП страшная и неизлечимая патология. Лучше обратитесь в 4 отделение больници Ющенко (детская неврология). Там отличные специалисты и хорошая реабилитация. Так же есть хорошая реабилитация в других городах Украины, и обойдется она вам в 12-20 тыс. гривень, а дне долларов. Вспомните Жану Фриске с ее глиобластомой. Сколько денег, лучшие клиники, а все равно прожила не больше года после постановки диагноза.  Потому что в германии или израиле мед. туризм это огромные бабки. И каждый кто учавствует в этом заинтересован даже в безнадежно больных. Скажет "Будем лечить!". А потом "забирайте сейчас, а то потом труп будет очень сложно вывозить".

    Мазепа reply Анонім

    "учавствует" - проверочное слово "чавкать"?
  • Uliana Berezova

    Ребята, а давайте поможем Кирюше пойти! Это так важно сделать именно пока до 5 лет ребенку! Кто сколько сможет. Пускай Боженька всех нас бережет

    Tyty Rafra reply Uliana Berezova

    Смотря на ребенка можно сделать вывод что боженьке глубоко на всех.....наплевать. А если смотреть в динамике сколько детей инвалидов рождается и как они мучаются на протяжении жизни, то говорить о существовании бога как такового желания нет. Очнитесь!

    Вовк Андрей reply Tyty Rafra

    Бывают такие же мысли. В таких случаях просто напоминаю себе как мало я знаю о мире в котором живу и перечитываю пастора Рональда Данна "Почему небеса молчат",пережившего самоубийство сына и тяжелую депрессию. Сможем ли мы реально помочь этому мальчику - не знаю.Будет ли результат - тоже не знаю.Но иногда подозреваю,что участие в такой акции нужно не только просящему помощи, но и НАМ,читающим и комментирующим статью.

    Анонім reply Вовк Андрей

    Ви - ідеальна паства. Навіть коли зявляются сумніви то замість того щоб розвинути свої підозри ви починаєте читати всяку релігійну хрінь і забивати мізки ще більше.

    Laura Palmer reply Анонім

    не намагайтесь приховати своє жлобство якимись  аргументами. спробуйте подумки поставити себе на місце хлопчика або його батьків і подивіться на себе їх очима. ніхто не застрахований від такого, ви колись це згадаєте.

    Анонім reply Laura Palmer

    При чому тут жлобство?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up