Колишній ув’язнений півтори години тікав від поліцейських та погрожував пістолетом

Колишній ув’язнений півтори години тікав від поліцейських та погрожував пістолетом

Сьогодні, 22 серпня, між Калинівкою та Турбовом трапився справжній блокбастер. Чоловік, якому 39 років, півтори години п’яним тікав на своєму авто від копів, а потім погрожував їм пістолетом.

Про це 20minut.ua дізналася від голови ГО "Ревізія влади" Віталія Павловського. Екшн почався у Калинівці, приблизно о 4:00 — патрульні намагалися спинити водія через те, що у нього були ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік на вимогу поліцейських не зупинився, а дав по газам. Погоня йшла аж до Турбова, а це приблизно 22 кілометри. Ще годину поліцейські ганялися за ним по селищу. Врешті водій заїхав до себе додому та закрився там.

Довелося викликати слідчо-оперативну групу, щоб затримати чоловіка. Проходити тест на «драгері» він відмовився.

Інформацію про подію, а також те, що у чоловіка була при собі зброя підтвердив начальник Управління патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов.

Відео дня

За попередньою інформацією, чоловік — колишній ув’язнений. Разом з ним у машині знаходилися дві чи три дівчини. Вони втекли, коли події почали розгортатися у дворі водія. Наразі чоловіка затримали та доправили у Липовецький районний відділ поліції. Слідство з'ясовує, чи відкривав він вогонь по поліцейським.

Нагадаємо, що вінницькі патрульні допомагають ДПСникам охороняти порядок на дорогах за межами міста. Деякі траси вони можуть взяти під свій контроль вже до кінця року. Про це теж розповів Усеінов. Додатковий набір у лави патрульної поліції буде проходити у Києві, а звідти копів направлятимуть по містах України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Я никого не защищаю, но "патрульні намагалися спинити водія через те, що у нього були ознаки алкогольного сп’яніння"- это прикол. Они экстрасенсы? или услышали шлейф перегара за его машиной? Как можно заметить "ознаки алкогольного сп’яніння" у человека который ночью едет в своей машине??? 100% хотят прикрыть тот факт, что остонавливали на абум, хотя не имеют на это права!!!

    Anonymous reply Анонім

    Абсолютно с тобой согласен. Полиция типа новая А методы старые.   Хотя когда так действовало ГАИ их называли пи..ми. Меня вот что интересует. А какого лешего патрульные города Винница делали в Калиновке? Или Калиновка это тоже уже Винница?  Ребятушки поперлись туда бабла срубить, а тут такое ЧП. Вот теперь и отбрехиваются

  • Анонім

    Скажите, а откуда у СУДИМОГО есть зарегестрированное оружие?

    Наказали, а оно теперь бухтит.

  • Anonymous

    "Інформацію про подію, а також те, що у чоловіка була при собі зброя підтвердив начальник Управління патрульної поліції Вінниці Редван Усеінов." - у нас зявився новий екстрасенс?  Чи зброэю прогрожували самому Редвану? Шановний авторе якщо пан Аваков підтвердить що порушник тікав на літаку Ви напишете це як факт?

    "Зупинився у дворі свого будинку, вийшов з автівки і почав погрожувати патрульним фізичною розправою" - дивно поліцейські хотіли щоб їх запросили на каву?

    Шановний Микито, Ви самі вірите в те що пишете?

    Можливо так, не зупинився, поки поліція пробила номер найшла власника, приперлася а тут власник не зустрічає з хлібом та сілью. Зайшли у двір, плюючи що це особиста власність, а їх не зустрічають і навіть кухоним ножем погрожували. ( що таке дозвіл зайти у приватну оселю поліція не знає). Мізки потім включились прийшлось слідчих викликати.  Не втримались, доки чекали колег зголодніли і всипали водію.

    Добре лікарі визнали що водій сам падав та вставав, та ще так що синці остались. А так у поліції у нас герої. За таку поліцію стояв майдан.

    Сергій Кулик reply Anonymous

    Думайте що пишете.
  • SV SV

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up