У Вінниці пройшов турнір з міні-футболу, організований пабліком «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік».

  • Європейська- Україні
У Вінниці пройшов турнір з міні-футболу, організований пабліком «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік».
29 березня завершився відкритий аматорський турнір з міні-футболу. Організатором спортивних змагань був паблік «Це Вінниця, Друже». Перемогла команда «Блік», учасники якої отримали, окрім медалей, грамот, призів та грошових винагород від організаторів заходу, місячні абонементи у спортивний клуб «Максимус».
Паблік «Це Вінниця, Друже» організував спортивні змагання з міні-футболу, який проходив у спорт-комплексі СЗОШ 18 м. Вінниці чотири дні, а саме: 21-22 та 28-29 березня.Переможці отримали медалі, грамоти та цінні призи від пабліку та партнерів чемпіонату.
Вболівавати за вінницький футбол, зокрема за ту чи іншу команду приходили як батьки, дідусі, так і друзі. Отож, захід кожного дня збирав чималу кількість вболівальників.
в.
«Спортивні змагання такого рівня проводимо вперше. Подібні турніри з міні-футболу плануємо організовувати і надалі. Участь у спортивному заході взяли 32 команди міста, учасників налічувалось близько 250 чоловік різного віку, від 17 і старше. Мета спортивних змагань - це розвиток спорту у Вінниці, підтримка здорового способу життя», - розповіли організатори турніру з міні-футболу Артем Терез та Назар Дяків.
«Дізнався про можливість участі у турнірі від друга. Команда вже була, проте частина гравців ще добавилась. Будемо грати надалі. В майбутньому в таких спортивних змаганнях плануємо приймати участь», - зазначив Володимир Зайцев, гравець команди-переможця «Блік».
За результатами турніру з міні-футболу, кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Наказателі» Антон Грищук, кращим голкіпером обрали Віктора Підлісного, гравець команди «Блік».
Перше місце виборола команда «Блік», гравці якої отримали золоті медалі, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду у сумі 1 000 грн. від пабліку «Це Вінниця, Друже», а також безкоштовні абонементи у спортивний клуб «Максимус».Друге місце посіла команда «Наказателі», гравці якої отримали срібні медалі, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду від пабліку «Це Вінниця, Друже».Третє місце зайняла команда «Вишенські Леви», гравці якої отримали комплект бронзових медалей, грамоти, призи від спонсорів заходу та грошову винагороду від пабліку «Це Вінниця, Друже».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    А хто  порадував такими смачними призами????
  • Дарья

    Вітаю з перемогою, а на майбутнє і  професійних злетів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up