У День пам’яті померлих від СНІДу школярі міста закликають берегти своє життя

У День пам’яті померлих від СНІДу школярі міста закликають берегти своє життя
Конкурс «Скажемо СНІДу – ні!» показує знання дітей щодо віл-інфекції СНІДу. Вони не тільки малюють, а й розповідають свої ідеї, як з цією проблемою можна боротися, показують своє оригінальне бачення цієї проблеми.

Сьогодні, 18 травня, у День пам’яті померлих від СНІДу школярі міста прийняли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Скажемо СНІДу – ні!».  У дітей багато позитивних думок щодо цієї проблеми. Вони обізнані та шукають способи боротьби. 

{photo_gallery id=4826|}

Дівчата з 6 школи розповіли, що приймають участь вже шостий рік поспіль. 

Відео дня
> - Ми хочемо показати своє ставлення до цієї проблеми, хочемо, щоб кожен розумів, наскільки безцінним є наші життя, - сказала Євгенія. – ми маємо берегти себе та своє здоров’я. 

{photo_gallery id=4825|}

- Діти бажають приймати участь у цьому конкурсі. Ми опирались на тих діток, які уміють малювати, фантазувати, які мали ідеї та мають розуміння цієї теми, - розповіла вчитель 21 школи Валентина Іванівна. – Композицію обдумали це в школі. 

 

– Цей конкурс ми проводимо вже 12 рік. Дуже багато діток щороку приймають участь, їм дуже подобається і вони щоразу справляють на нас нові враження, - говорила соціальний працівник обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом. Людмила Василівна. 

{photo_gallery id=4827|}

Участь у конкурсі прийняли 23 школи. Перші місця зайняли школи: №17, 21, 19, 13.

Другі: №23, 18 та Вінницький технічний ліцей.

Треті: №27, 29, 35.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
  • Anonymous

    ЕЕЕЕй 27 школа 1 місце!!!
  • Anonymous

    ТЕРМІНОВО! Подписываем петицию о признании России спонсором терроризма! Переходите на страницу петиции https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT заполняете форму E-mail address * First Name * (имя) Last Name * (фамилия) Challenge Question * (тут надо ввести ответ на вопрос, который написан над полем, переводите через google translate если не знаете английский) далее нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT ждете письмо на почту переходите по ссылке из письма (... to confirm this is a working email address: ...) попадаете на страницу петиции нажимаете зеленую кнопку SIGN THIS PETITION Подключаем всех друзей и знакомых! Репостим по всем сайтам! или Шаги такие. клікнуть тут (или скопировать в поиск) https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM 1) Відкрити акаунт (клікнуть create account) 2) вписаnи свій і-мейл, (e-mail address), потім своє ім'я (fist name), потім своє прізвище (last name), потім свій індекс (zip code) 3) відповісти на просте питання англійською (Challenge Question) 4) потім зайти на свою і-мейл скриньку, там буде повідомлення від whitehouse для підтвердження реєстрації. У повідомленні перший лінк клікнути. Вийдете на сторінку із петицією, потім клікнути SIGN. петиція 1 https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM петиція 2 https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF петиція 3 https://petitions.whitehouse.gov/petition/demand-russia-de-occupy-territories-moldova-republic-georgia-and-ukraine/Shb8HNfL
  • Anonymous

    РЕЗУЛЬТАТИ СТАНОМ НА НЕДІЛЮ 18-го ПО ПЕТИЦІЇ "Визнання Росії спонсором тероризму": маємо трохи менше 76 тисяч підписів. ВІДСТАЄМО ВІД ГРАФІКА, ТОМУ ДУЖЕ БАЖАНО: 1. До кінця дня (18 травня) набрати 4 тисячі підписів (щоб було 80 тисяч); 2. За наступні 3 дні набрати по 6 тисяч підписів, так що б в запасі був хоча б 1 день (до 23 травня). ДЛЯ ЦОГО НЕОБХІДНО: - поширити у вигляді коментарів інструкцію про підписання петицій на основних сайтах всіх обласних центрів; - поширити електронними листами згадану інструкцію знакомим, партіотичним та проукраїнським організаціям (фірмам); - поширити у вигляді коментарів прохання на англійській мові про підписання петицій на сайтах інших держав (Польща, Прибалтика, Канада, США і т.д.); - терміново для своїх родичів та близьких створити акаунти на сайті https://petitions.whitehouse.gov і допомогти їм в підписанні даних петицій; Прохання, поширити це звернення та інструкцію на інші сайти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up