Скоро буде open air на Електромережі - з шашличним та пивним фестом

Скоро буде open air на Електромережі - з шашличним та пивним фестом
Вінничан запрошують на open air пікнік на святкування річниці пабу «Biker City». На гостей чекає багато сюрпризів. Організатори свята розказали, хто розважитиме публіку. Вхід вільний

Оpen air пікнік з нагоди однієї річниці пабу «Biker City» відбудеться 9 квітня. Початок о 14 годині. Святкувати будуть до опівночі.

Гостей розважатимуть гурти ”Тhe Strangers”, ”Подих світла”,  “Не лізь бо вб’є”, ”Larus”.

“На солоденьке сюрприз – зірка відомого талант шоу”, - пишуть на сторінці Вконтакте “День народження Biker City Pub”.

Відео дня

Ім’я  цієї зірки тримають в секреті. Але зрозуміло, що скоріш за все мова про Совика. Крім того, запросили і Дзідзьо, щоправда “несправжнього”, а його двійника.

Під час святкування влаштують фестиваль шашлику та пива, мото-виставку та багато конкурсів з призами.

В пабі Biker City  панує атмосфера рокерского духу та драйву з живою музикою, концертами, вечірками. Інтер’єр створений в байкерському стилі. Бар знаходиться на першому поверсі "Гостинного двору” на Пирогова, 135 (кінцева зупинка трамваю "Електромережа")

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дмитро Тур

    Паб хороший, недорогий, персонал ввічливий. Шкода, що тільки в самому залі грає зазвичай попса і по телевізору крутять щось попсоподібне. Доводиться на віранду виходити.. Вже вирішив піти на фест, але... пародист дзідзьо? Серйозно? :) Краще вдома рок послухаю. Якщо взялися тримати імідж серйозного закладу, заманюючи байкерів та рокерів, то не плюндруйте це шлаковою музикою. Якщо немає кого запросити ліпше просто зайвий шампур шашлика запропонуйте. P.S. А їжа все ж смачна, і ціни приємні. Цей напрямок так і тримайте

    Дмитрий Крикливый reply Дмитро Тур

    Ситуація з музикою вже виправлена. Тепер в нас у пабі грає музика у стилі "Electro Swing" у основному залі та Рок на літньому майданчику.

    З приводу пародиста Дзідзьо - є люди яким це також цікаво, зокрема деякі наші постійні відвідувачі просили нас аби ми запросили цього пародиста, так як він вів відкриття нашого пабу рік тому.

    З повагою, Арт директор пабу "Biker City"
  • Дарья

    Пропозиція заманлива, але мінімальне замовлення мабуть коштує не дешево.

    Дмитрий Крикливый reply Дарья

    Мінімального замовлення як такого не буде в цей день. Ви зможете прийти на пікнік і не зобов'язані щось замовляти.

    З повагою, Арт директор пабу "Biker City"

    Дмитрий Крикливый reply Дарья

    Мінімального замовлення як такого не буде в цей день. Ви зможете прийти на пікнік і не зобов'язані щось замовляти.

    З повагою, Арт директор пабу "Biker City"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up