Скандал в “ЕКО-маркеті”. Прострочену їжу не міняють, а пропонують з’їсти

Скандал в “ЕКО-маркеті”. Прострочену їжу не міняють, а пропонують з’їсти
16-річний Ярослав Мушинський тримає в руках ананас. Він стверджує, що ананас гнилий та його не можна продавати

Вінницький “ревізор” Ярослав Мушинський знову навідався в “ЕКО-маркет” на Коцюбинського. Цього разу на полицях магазину вдалося знайти 15 протермінованих шоколадок, рахат-лукум та кілограм балику. Але це не поміняли на нормальні продукти за дев’ять копійок… а запропонували з'їсти.

17-річний Ярослав часто навідується з “перевірками” до цього супермаркету. Каже, що його вже тут знають в лице та іноді вітаються. Але від цього, як він каже, простроченого товару не поменшало.

- Магазини піаряться за допомогою таких акцій, - каже Ярослав. - В «АТБ» за знайдений прострочений товар повертають трикратну вартість. У Еко маркеті прострочений обмінюють на такий же, але за 9 копійок.

Обміну цілої партії не буде

Відео дня

Цього разу вони набрали багато солодощів, але їм відмовилися міняти на нормальну продукцію. Адміністраторка супермаркету пояснила це тим, що не можна міняти цілу партію продуктів. А потім, за словами хлопців, просто вихопила кілька шоколадок та втекла.

Нагадаємо, що у “Еко-маркеті” діє акція: якщо людина знайде товар з вичерпаним терміном придатності, то магазин дасть їй свіжий за символічну суму у кілька копійок.

А в правилах акції “Винагорода за уважність” є пункт 5.4. в якому прописано, що учасник акції може “отримати у подарунок не більше двох Товарів-аналогів, при цьому Товар-аналог, вага якого визначається безпосередньо Товариством може складати не більше двох кілограмів”. Але нічого немає про “заборону міняти продукти з однієї партії”.

Прострочку запропонували з’їсти

Разом з журналістом “20хвилин” вінницькі “ревізори” відправилися на касу: ще раз спробувати поміняти протерміновані продукти. А по дорозі знайшли ще моркву з пліснявою, зацвілий ананас та гнилу цибулю.

- Хочу обміняти прострочку за 9 копійок на такі ж продукти, тільки свіжі, - каже один з напарників Мушинського, який назвався Миколою.

- Покличте адміністрацію! - каже касир.

Previous Next

Адміністраторка на цей раз відповіла, що Колі не поміняють продукти через те, що “їх взяв Ярослав, і в них все записано на камерах”. Але навести витяг з правил акції “ЕКО- Маркету”, які б підтверджували аргументи адміністратора - вони не змогли.

- Ці продукти взяв Ярослав, отже він і має їх міняти, - відповіла директорка магазину Тетяна Володимирівна. - Але всю партію міняти не можна, це заборонено в правилах акції. Для чого зроблена ця акція? Щоб якщо ми дійсно щось пропустили, ми раді цій людині і ми йому допомагаємо.

Та команді Ярослава не поміняли навіть дві шоколадки.

- Під час суперечок адміністрація магазину запропонувала нам просто з’їсти прострочку, а одну з дівчат взагалі послали на три букви, - каже хлопець.

Читайте також про минули ревізії в ЕКО-маркеті:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анонім

    Красавчик. Все знімай та викладуй.
  • Лариса Лозинська

    Наши реалии...
  • Anonymous

    Ярослав ,Хорошее дело делаешь!!!!!! Нужно "дрючить " как можно больше такой не добросовестный  персонал  и супермаркеты !!!!!!!!!
  • Taras Zhovtonozhuk

    Парень красава !!! А то охренели вкрай, ни какого уважение.



    Уволить бы парочку персонала и взять нормальных людей туда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up