Поки суд задовольняв скаргу Хорта, активіст Чайка побив прокурора прапором

Поки суд задовольняв скаргу Хорта, активіст Чайка побив прокурора прапором
Вінницький міський суд сьогодні, третього листопада, задовольнив скаргу Юрія Павленка та зобов’язав прокуратуру Вінницької області внести в реєстр досудових розслідувань відомості з заяви Хорта. У якій він зазначає про своє викрадення міліціонерами 8 грудня 2014 року.

- Мене було викрадено працівниками слідчого управління УМВС у Вінницькій області, які сфальсифікували рапорти і повістки і оформили цей процес як добровільну явку на допит до слідчого, залучивши неіснуючих понятих. Далі мене вдарили кілька разів по ниркам та заштовхали в автомобіль, - процитував на суді зміст своєї заяви Павленко.

Втім, відомості з цієї заяви працівники прокуратури не внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань.  Тому Павленко подав скаргу. Суддя Клапоущак виніс ухвалу про її задоволення. І зобов’язав прокуратуру Вінницької області внести до єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення, яке зазначене у заяві Юрія Павленка.

Відео дня

Поки суд виносив ухвалу, один із прихильників Хорта, активіст Чайка, підбіг до прокурора Володимира Шаргало, плюнув у нього, а коли той його намагався відштовхнути, вдарив прокурора прапором по голові. Міліція спочатку не втручалась, та згодом все ж почала загороджувати прокурора від Чайки.

 

Шостого листопада у Вінницькому міському суді розглядатимуть клопотання  про зміну запобіжного заходу для Юрія Павленка.

Читайте також:

Активісти під облрадою вимагали випустити "Хорта" у делегації з Великобританії

Юрій Хорт: «Я все одно б сидів. Навіть якби не порвав портрет Порошенка»

Хорту на День народження в СІЗО подарували телевізор

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    Поки приймуть остаточне рішення, то ще рік пройде. Що за судді і навіщо їх там взагалі тримають. Дали б там вирок - два роки, відсидів та по всьому, а так рішають, рішають і не можуть ніяк вирішити. Тягнуть кота за ......
  • Alexandr Borisov

    ось чому погано бути нацистом, і кричати Україна для українців, бити міліціонерів, які на тебе не нападали, а потім казати, що з ним жорстоко поводяться
  • Анонім

    Якби то була правда, то той Чайка вже-б давно сидів разом з хортом.
  • Anonymous

    Лично мне Павленко не нравится. Но то что парня держат ни за что, так это точно. Уже год скоро будет, а они все его судят. Сколько государственных денег на ветер выкинуто содержанием милиции, прокуроров, судьи ....  От Хорта государству вреда точно меньше было ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up