На проспекті Юності ріжуть дерева. Обіцяють вирізати по Вінниці всі верби і тополі

На проспекті Юності ріжуть дерева. Обіцяють вирізати по Вінниці всі верби і тополі
В редакцію 20minut.ua зателефонував читач і повідомив, що у нього під будинком бригада робітників ріже дерева. За його словами, тополі не старі і нікому не заважають.

У дворі, на проспекті Юності, між будинками 63, 75 та 81 стоїть машина з підйомником та трактор. Чоловік на підйомнику бензопилкою обрізає з дерев гілля. Три тополі вже стоять без гілок. Кілька робітників стягують їх до причепа трактора. 


- Просто так, без дозволу ми нічого не можемо різати, - розповідає бригадир. – Дозвіл на вирізку дерев дала міська рада. За документами маємо вирізати по Вінниці верби і тополі. Якшо ці дерева повалить вітром на машини, або на пер6ехожих, хто буде відповідати?!
- Нещодавно різали верби в одному з дворів, з чотирьох зрізаних три були гніли зсередини, - розповідає робітник, який складає на причепі дрова.
Бригадир показує зошит в кому від руки написані адреси та план, які дерева і біля яких будинків потрібно зрізати.
- Навіщо різати дерева, якщо вони в гарному стані, - говорить місцевий житель, який зателефонував в редакцію. – Живу у 81 будинку. Робітники хотіли зрізати тополі в мене під вікнами, але вговорив їх, щоб зачекали поки зв’яжусь з їх начальством. То вони перейшли у двір. Перед тим як різати дерева потрібно, щоб на них подивився експерт. Так можна і в лісі все вирізати зсилаючись на те, що дерева можуть впасти.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • читач

    взагалі, навіщо нам дерева ? Радше все закатати в асфальт, збудувати більше торгових ценртрів та радіти в протигазі на голові, перед компом !
  • 777

    Какой д*л вообще додумался сажать в городе тополя-пух аллерген сильный, плюс все дворы загажены

    Все тополя в городе надо посрезать и на их место посадить декоративные красивые деревья..

  • Фекалоид

    На Пирогова орехи срезали, кто вообще додумался дикие орехи сажать на улице, лучше уж каштанами зафигачить все свободное пространство.
  • Зубчук Роман

    У меня во дворе стоит 3 тополи, и не дай Бог хоть одна из них упадет пи... будет всему дому (2 этажное общежитие ), и сколько мы не ходили не писали нам постоянно отказывали , то денег нужно то машин нету, а за свои деньги вызывать вышку уж простите очень дорого (1-час 500 грн + разрешение нужно брать чтоб срезали), а тут они вдруг вспомнили кто отвечать будет если упадет на пешехода..... а кто будет отвечать когда дом с людьми взорвется ...

    kroaton12333 reply Зубчук Роман

    напешите скаргу в Державну екологічну інспекцію, 600-річчя, 19
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up