Три закладів з Вінниці потрапили у ТОП-200 ліцеїв і гімназій за результатами ЗНО

Три закладів з Вінниці потрапили у ТОП-200 ліцеїв і гімназій за результатами ЗНО
За результатами ЗНО з української мови і літератури, що було проведено у 2015 році, Український центр оцінювання якості освіти склав рейтинг ліцеїв і гімназій. До нього увійшли чотирнадцять навчальних закладів Вінниччини.

До рейтингу включено 723 українських гімназії та ліцеїв, що функціонують в системі загальної середньої освіти.

Перше місце ТОП-200 посідає Українська гімназія № 1 міста Івано-Франківськ, другу та третю сходинки посіли київські заклади - Український гуманітарний ліцей КНУ імені Шевченка та Ліцей "Інтелект".

На 47 позиції рейтингу опинився Вінницький технічний ліцей, на 68 - Фізико-математична гімназія №17 та 123 стрічку очолила Гуманітарна гімназія №1 імені Пирогова.

Відео дня

Також до загального рейтингу увійшла гімназія (загальноосвітній навчальний заклад ІІ‐ІІІ ступенів гуманітарного, художньо‐естетичного профілю) міста Могилева‐Подільського, яка опинилася на 264 місці.

На 394 місці - Комунальний заклад "Калинівська загальноосвітня школа I‐III ступенів №2 ‐ гімназія".

На 414 позицію потрапив Обласний гуманітарний ліцей для обдарованих дітей із сільської місцевості при Барському гуманітарно‐педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського.

На 483 місці - Іллінецький навчально‐виховний комплекс "ЗОШ I‐III ступенів.

На 508 місці - Тиврівський ліцей‐інтернат поглибленої підготовки в галузі науки.

На 597 місці - Шаргородська районна гімназія.

На 615 місці - Ліцей цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності міста Вінниця.

На 617 місці - "Загальноосвітня школа I‐III ступенів‐ліцей смт Стрижавка".

На 658 місці - Якушинецька середня загальноосвітня школа I‐III ступенів ‐ гімназія (з продовженим днем).

На 689 місці - Обласний спортивно‐гуманітарний ліцей‐інтернат для здібної та обдарованої молоді Вінницького обласного комунального гуманітарно‐педагогічного коледжу.

На 697 місці - Загальноосвітній навчально‐виховний комплекс I‐III ступенів "Школа‐інтернат‐гімназія" імені

В.М. Підгорбунського Козятинської районної ради.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    На 47 позиції рейтингу опинився Вінницький технічний ліцей
    ахахахах 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up