Вісім людей побили бітами Борю Лексуса і перелякали його жінку

Вісім людей побили бітами Борю Лексуса і перелякали його жінку
Щойно Борис Пасіченко, відомий у Вінниці своєю неоднозначною репутацією волонтер і самооборонівець на прізвисько Лексус, вийшов із машини, до нього підішли вісім чоловіків з вітанням „Привіт, Борюсік”. Вони були з пістолетами і бітами. Не стріляли, але бітами скористалися.

- Ніхто нічого не пояснював. Просто взяли і забили бітами, – каже Борис Пасіченко, який зараз лежить в нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої допомоги. - Я не бачу на ліве око – заплило. Голова побита. Ребра теж. Били скрізь. Це були чоловіки від 25 до 35 років. Знаю всіх, а слідство нехай тепер розбирається. 

Напад був о 20.00 вчора, 15 червня, на стоянці в мікрорайоні „Поділля”. Подружжя Пасіченків приїхало додому. Щойно обоє вийшли з авто – їх зустріла група озброєний чоловіків.  

– Тільки ми вийшли, вони підходять, „Привіт, Брюсік”. Але я, як побачив, що в них пістолети і біти, то зрозумів, що розмови ніякої не буде, - говорить потерпілий. - Всіх знаю. Це тітушки, що на антимайдан їздили. Вони в мене одразу забрали барсетку, а в жінки сумочку. Побили її мобільний телефон. Мені – годинник. Його забрали на експертизу.   

Дружина, як каже Борис, фізично не постраждала. В неї нервовий стрес. Били нападники тільки його, і він знає причину нападу, але зараз її не розголошує. 
Як розповіла Яна Шкляр із сектору зв’язків з громадськістю міської міліції, після нападу відкрили кримінальне провадження й зараз проводять оперативно-розшукові заходи та опитують свідків. Поки затриманих немає. Кваліфікація – хуліганство, скоєне групою осіб. 

Нагадаємо, що прізвисько Бориса Пасіченка часто фігурує в майнових конфліктах. Сам він каже, що захищає людей, яким або не платять зарплату, або присвоюють їхнє майно. Буквально вчора, за кілька годин до нападу, його самооборонівці (не входять в коаліцію самооборон області) виїжджали в село Бродецьке Козятинського району, де місцеві мешканці перекривали трасу „Київ-Житомир” в знак протесту. Їхня Самооборона Майдану стала на підтримку людей, які вимагали зупинити порізку на метал Бродського цукрового заводу.

:
 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Дарья

    Ну просто так бити не будуть, перейшов дорогу не тим людям.
  • Анонім

    Це піар (борі...) після побоїв бітами лежать непритомні або ще гірше..., а не роздають інтервю...........Напевно ніхто не пожаліє!
  • Анонім

    Це просто піар (борі...), після побоїв бітами лежать непритомні або ще гірше, а не дають интервью і кращі фото з альбому.
  • Анонім

    І за все те що він наробив за своє життя це побиття  не викликає жалю.мало дали хлопці.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up