П'яний водій на «BMW» в’їхав в маршрутку. Пасажир іномарки загинув, водія відвезли у реанімацію

П'яний водій на «BMW» в’їхав в маршрутку. Пасажир іномарки загинув, водія відвезли у реанімацію
В Агрономічному п’яний 34-річний на сірому «BMW» своєї знайомої стукнув маршрутку.

На Гніванському шосе біля  автобусної зупинки в селі Агрономічне 17 листопада «BMW-525» стукнув в зад маршрутку «Вінниця-Сутиски». 30-річний пасажир іномарки загинув, не дочекавшись швидкої. Водія лікарі доправили до реанімації.З повідомлення сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції, 34-річний водій не мав документів на керування та був п’яний під час аварії. Машина належить його подрузі.

Пасажири маршрутки не постраждали.

Слідчі відкрили кримінальне впровадження за статтею 286 КК. Горе-водію загрожує 8 років ув’язнення.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Вічна пам"ять!!! А спиртне за кермом -це взагалі злочин.
  • Анонім

    Знав пасажира! Був доброю людиною і професійний водій! Залишилась молода родина! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!!!!!!!  

     





    ЗАВЖДИ ПАМ'ЯТАЙТЕ ЗА РІДНИХ ЯКІ ЧЕКАЮТЬ НА ВАС!!!!!!!
  • Крот Дмитрий

    интересно, а маршрутка на обочине стояла или как обычно на полосе движения? что-то пахнет голимой подставой. на водилу хотят повесить все. кто хозяин маршрута и автобуса? кто знает? напишите.
  • Поважайте інших!

    до аварії, бачив як ці п'яні понти на заправку по зустрічній залітали... на один "бе ем ве" віз стало менше, прикро, що такою ціною!!!



    БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!!!!!

    Крот Дмитрий reply Поважайте інших!

    а ты уверен что они были пьяные? обычно на бмв все так ездят. если не все то половина...  Скорее всего водила не опытный и не среагировал на стоячий на полосе движения автобус. въехал в него. потерял сознание от травм. пассажир умер. И тут приехал хозяин маршрутки. А у нас как известно маршруты держат менты! Гаишники. Тут не все так просто. Надо разбираться. Сделают из парня козла отпущения и сядет на 8 лет. А по сути мог быть виновен и водитель маршрутки.

    Анонім reply Крот Дмитрий

    Ви незнаєте , хто керував маршруткою, яка причина ДТП. Проте водій авто ну не опитний, не зреагував, ну подумай їхав  хрен зна скільки, що маршрутку відкинуло  на десятолк метрів. Якщо неопитний ходи пішки, або їздь 20 км. в час., тим більше вночі, а я уже не говорю про то чи був пяний чи небув.

    Тіторук Олена reply Поважайте інших!

    так чомуж ти дав можливість їм продовжувати подальший рух, якщо ти бачив, що вони пяні. можливо стало тобі їх жаль.

    Дарья reply Тіторук Олена

    У кожного є голова на плечах, і кожен відповідає за свої вчинки сам. Через необережність водія постраждала людина у якого  мабуть сім"я та діти. Водії, будьте обачні та обережні і не сідайте за кермо у нетверезому стані, так як це призводить шо шокуючих наслідків.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up