Переможниця конкурсу МІС RIA поїде відпочивати в Буковель

Переможниця конкурсу  МІС RIA поїде відпочивати в Буковель
Вечір краси та еротики, музики і чарівних танців - фінал МІС RIA відбувся в ресторані "Курсаль" 26 лютого. Серед 12-ти чарівних фіналісток обрали переможницю. Найяскравішою дівчиною на думку членів журі конкурсу стала дев’ятнадцятирічна красуня Анастасія Глуханюк.

Переможниця, до речі, вже не вперше бере участь в конкурсі МІС RIA. Минулого року Настя теж була в фіналі, і отримала титул Міс Гіпократ. Цього року чи то доля, чи то судді стали ще більш прихильні до молодої вінничанки, яка просто не могла стримати сліз коли почула своє ім'я та головний титул.  
 - В перемогу насправді не вірила, але зараз дуже щаслива,- поділилась враженнями красуня Анастасія Глуханюк. - За підтримку перш за все хочу подякувати свої мамі.

 

Перед сльозами радості, була просто радість
Яскраво, весело, динамічно, чуттєво, - такими епітетами описували враження від фіналу МІС RIA гості вечора, та й самі конкурсантки.
Що й не дивно, адже протягом кількох годин у залі ресторану не вщухала музика, танцівниці студії "Роял Поул денс" спростовували закони фізики та всесвітнього тяжіння маневруючи на пілонах наче на крилах. Ведучі вечора сипали гумором. А дівчата....
А дівчата - фіналістки показували вищий пілотаж конкурсної програми, якій могла б позаздрити навіть "Міс всесвіт". Адже крім того що всі дванадцять фіналісток були напрочуд гарні та витончені, вінничанки не просто ходили по подіуму демонструючи свої принади. Кожен вихід красунь супроводжувався шаленим музичним драйвом та танцювальними па. Не даремно дівчата більше місяця вивчали хореографію з тренером конкурсу Іриною Васильєвою. Адже і запальний номер "Стиляги", і спокусливий вихід в купальниках, і шикарний хутряний від спонсора конкурсу "Марини Ярославської" були неперевершені. 
- В мене шалені враження від цього конкурсу, навіть не очікувала, - розповідає Юлія Трофімчук, яка отримала титул Міс Симпатія. - Дуже приємно, що прийшли підтримати всі друзі, приємно вразила кількість подарунків, взагалі все пройшло на одному подиху.
- Організація конкурса дуже чудова, судівство думаю було чесне, адже кожна фіналістка варта перемоги, всі яскраві особистості і просто гарні дівчата, -  каже Ольга Дякон, отримала титул Міс Стиль. 
Дуже задоволена конкурсною атмосферою, подарунками залишилась і Міс Інтернет Світлана Балан. Про неймовірно гарне шоу, позитивні емоції і можливо ще одну спробу в наступному році розповідала конкурсантка Євгенія Бархатова, дівчина отримала титул Міс Спортивність.
 
Всі дівчата з подарунками  

Як жодна з дванадцяти фіналісток не залишилась без титулу, так жодна не залишилась і без подарунку. 
Окрім титулованої стрічки красуні отримали сертифікати від спонсорів конкурсу: спортивного клубу "Атлант", "Льдового клубу", Бліц -таксі, Роял Поул денс....
Особливу відзнаку і особливі подарунки отримали “Міс Посмішка” Олена Пшеславська - сертифікат від стоматологічної клініки “Гіпократ". “Міс Фото” Вікторія Фільварк отримала в подарунок фотосесію від фотографа конкурсу Константина Ревуцького. “Міс Глядацьких симпатій” Юлія Янчук поїде на уік-енд до Львову. 
“Міс інтернет” Світлана Балан, яка перемогла в інтернет голосуванні на сайті Мoemisto.ua отримала в подарунок планшет. “Міс Гіппократ”  Наталія Самойленко стала володаркою золотої підвіски від головного спонсора.  “Віце-міс RIA” Ірина П'ятницька завдяки титулу поїде в подорож по Україні, куди тільки забажає. 
А головна переможниця “Міс RIA” - Анастасія Глуханюк - відпочине від неабиякого стресу в Буковелі завдяки оператору "Ліка-Тур".  

Відео дня

Спонсори в захваті
- Насправді це самий демократичний конкурс в місті Вінниця, все супер прозоро, вважаю це приклад для всіх конкурсів, як саме потрібно їх проводити, - каже представник головного спонсору МІС RIA стоматологічної клініки "Гіпократ". - Вразили дівчата, вони надзвичайно гарні, добре підготовлені, вибір кращої було зробити вкрай важко, але потрібно. 
    
Плашка з титулами:
Міс Симпатія - Юлія Трофимчук
Міс Чарівність - Надія Вовк 
Міс Пластика - Олена Пшеславська Абонемент от студии Роял Поул денс 
Міс Спортивність - Євгенія Бархатова Абонемент в Атлант
Міс Стиль - Ольга Дякон 
Міс Посмішка - Юлія Боднар 
Міс Фото - Вікторія Фільварк
Міс Глядацьких симпатій - Юлія Янчук 
Міс Інтернет - Світлана Балан 
Міс Гіппократ - Наталія Самойленко  
Віце-міс RIA - Ірина П'ятницька 
Міс RIA - Анастасія Глуханюк 

Поважне жюрі оцінювало фіналісток у складі:
Дмитро Щука - директор стоматологічної клініки "Гіппократ"
Олександр Щука, головний лікар клініки "Гіппократ"
Ірина Васильєва, хореограф и викладач другої міської школи танців
Іра Самсонова, студія краси "Пудра"
Костя Ревуцький, офіційний фотограф сезону 2014 конкурсу МІС RIA
Гурська Вікторія, засновник і директор поліграфічної компанії "Ідеї успіху"
Олена Крутикова, Директор Спортклуба "Атлант"
Ігорь Михайлюк, співзасновник Бліц таксі, 555-444
Марина Ярославська, відомий український дизайнер, засновник модного бренду "Марина Ярославская"
Ірина Несен, засновник і керівник мережі школ танцю і акробатики на пілоні "Royal Pole Dance"
Голова журі, Олександр Човган, Президент Медія Корпорації RIA

Репортаж з конкурсу  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Місцевий

    Все питання в тому що зараз в Буковелі зовсім немає снігу, а їхати кудись, щоб за НЕ малі гроші помісити болото і подивитись телевізор,- безкористно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up