Син Порошенка воює в АТО? Вінничани в це не вірять

Син Порошенка воює в АТО? Вінничани в це не вірять
Старший син Петра Порошенка 29-річний Олексій служить в зоні АТО. Інформацію про це журналісту RIA підтвердив народний депутат України Григорій Заболотний. А вінничани у новину про сина Порошенка в зоні АТО чомусь не вірять…

- Так, я можу підтвердити, що син Петра Олексійовича Олексій нині на службі на сході країни, - каже Григорій Заболотний. – Якщо потрібно, можу уточнити, де саме, але не думаю, що буде правильно розголошувати місце. Зате однозначно стверджую, що Олексій разом з іншими патріотами у цей складний час виконує обов’язок перед рідною державою, захищає її незалежність і територіальну цілісність.

Інформацію про службу сина президента в зоні АТО першим повідомив телевізійний “5 канал” у новинах за 19 серпня. Керівник переговорної групи Антитерористичного центру Юрій Тандем в ефірі “5 каналу” сказав: «В одній з військових частин ми прийшли в загальну палатку. Принесли найдорожче, що у нас було, - кавун. І один із солдатів поводився дуже скромно, дав нам ніж. Мені його особа здалася дуже знайомою. Товариш сказав, що це Олексій Порошенко. Мене вражало, що немає ніякого пафосу. А президент ніде не згадував про службу його сина».  

За словами ведучої, керівник інформаційного департаменту Петра Порошенка цю тему навідріз відмовляється коментувати. Напевно, з міркувань безпеки не повідомляється і те, в яких військах числиться старший син глави держави, а також, де підрозділ дислокується.

Відео дня

Журналіст RIA зателефонував у прес-службу Обласної ради, щоб дізнатися, чи відвідує Олексій Порошенко засідання. Але секретар повідомила, що голови Облради Сергія Свитка зараз немає, щоб надати коментар.  

Більш відкритим виявився Григорій Заболотний. Він каже, що журналісти пізно спохватилися за новиною. Син глави держави вже давно на фронті. Але Петро Олексійович ніколи про це не говорив.

- Знаю, яка  відбулася розмова, коли Олексій повідомив батькам, що йде на службу, - продовжує Григорій Заболотний. – Пані Марина, його мати, була проти. І її можна зрозуміти – мама є мама. Плакала, нагадувала, що на руках маленька дитина, синові Олексія виповнилося тільки три місяці. Але Олексій прийняв, як кажуть, мужнє чоловіче рішення. Сказав батькам, що син президента не може залишатися вдома, коли треба захищати державу. Усе залежить від виховання. Я добре знаю сім’ю Порошенків. Можу стверджувати, що діти виховуються в дусі аскетизму, працьовитості. Ви чули, що сина президента хтось називає мажором? Ось і я не чув. Все залежить від виховання.

А от керівник фракції «Батьківщина» Людмила Щербаківська у розмові з журналістом RIA повідомила, що їй нічого не відомо про службу сина президента на Донбасі. Так само відповіла на це і керівник Вінницького прес-клубу Наталія Болховська. Не знають про це і депутати облради, з якими розмовляв журналіст. Втім, ставити під сумнів інформацію Григорія Заболотного нема жодних підстав.

В зоні АТО служать також сини міністра МВС Арсена Авакова, народних депутатів України Сергія Пашинського та Анатолія Гриценка. Також у ЗМІ з’явилась інформація, що на Донбасі також служить син Юрія Луценка.

Довідка
Олексій Порошенко закінчив Київський інститут міжнародних відносин університету імені Шевченка. Одночасно навчався у Військовому інституті названого університету. Після закінчення склав присягу на вірність Україні, отримав звання лейтенанта. Навчався у Лондонській школі бізнесу. Півтора року працював у Китаї на дипломатичній службі. У 2012 році обраний депутатом Вінницької облради.  Під час виборчої кампанії особисто побував у більшості населених пунктів Бершадського округу.

Чи вірять вінничани в те, що син Порошенка воює в АТО?

Previous Next

 

Коментарі (30)
  • Анонім

    Я згодна із тим, що пише Павло. Це просто смішно, що син Президента у гарячих точках, він точно як модель на подіумах (блазень). Подивиться зовнішньо на нього. Хіба він схожий на вояка...смішно. Тільки те й робить, що перед камерами хизується. Нехай його прикличуть за четвертою. хвилею мобілізації і направлять до тих хлопців, які сплять у наметах, непридатних для життя у холоди та вдягнуть у літні берці. Але цього ж не буде. Тому пане Президенте, подумайте про тих недосвідчених хлопчиків, яких своїм післяноворічним (можливим) рішенням хочете відправити, як пушечне м"ясо. Не дамо!!! Матері цього не проститимуть, а Бог Вас покарає. Повірте!!!
  • Tanja Chindova

    до автора. Перш ніж ставити такі запитання в пресі, поставте запитання собі:"А що я особисто зробив для своєї країни в такий важкий час?" Заповнювати газету всіляким "блудословием" набагато легше, ніж відкривати дійсно болючі теми.
  • Костенко Кира

    Я вас прошу, ніде він не воює. І це не тільки думка вінничан, в це ніхто не повірить! тим більше, в неті море інформації про те, що він з сім’єю гостює у дідуся. І сам спростував цю новину. То для чого це писати?
  • .

    Пиар? Что-то подсказывает, что скоро не будет в Винницкой облраде депутата Алексея Порошенко. Зато у неньки появится Народный депутат Алексей Порошенко.

    Выборы начались.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up