В суперфіналі шахового чемпіонату Вінниччини 12-річний хлопчик побореться з чоловіками

В суперфіналі шахового чемпіонату Вінниччини 12-річний хлопчик побореться з чоловіками
Віктор Матвіїшен
З 6 по 12 жовтня в МДЮСШ №6 Вінниці відбудеться шаховий турнір, в якому візьмуть участь четверо найкращих гравців Вінницької області.

Змагання відбудуться за коловою системою (в два кола) з класичним контролем на електронних годинниках. Початок турів – о 18.00 годині. На це цікаве дійство запрошуються глядачі. Вхід – вільний.

Микола Боднар, директор МДЮСШ № 6, міжнародний майстер і головний суддя змагань назвав шанси учасників приблизно рівними. Ось його оцінки гравців.

Вадим Трегубов – 25 років. Український рейтинг – 2494. Майстер спорту України, майстер Всесвітньої Федерації шахів. Рейтинг–фаворит. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2012 році. Неодноразовий чемпіон Вінницької області з класичних, швидких шахів та блискавичної гри. На протязі останніх років показує потужну та стабільну гру.

Відео дня

Володимир Вусатюк - 26 років. Український рейтинг – 2431. Майстер спорту України, майстер Всесвітньої Федерації шахів. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2014 році. Неодноразовий чемпіон Вінницької області з класичних, швидких шахів та блискавичної гри.

В поточному році показує свої найкращі результати. Знаходиться на підйомі.

Віктор Матвіїшен - 12 років. Український рейтинг – 2393. Майстер Всесвітньої Федерації шахів. Багаторазовий чемпіон України серед юнаків. Діючий чемпіон Європи серед юнаків до 12 років. Чемпіон Вінницької області серед чоловіків з класичних шахів в 2013 році. Неодноразовий чемпіон та призер Вінницької області з швидких шахів та блискавичної гри.

Незважаючи на свій юний вік, вже досяг високих результатів з однолітками, а з дорослими шахістами високої кваліфікації з кожною партією грає все краще і краще.

Олег Биковський - 23 роки. Український рейтинг – 2395. Кандидат в майстри спорту. Неодноразовий призер чемпіонату Вінницької області з класичних шахів. Неодноразовий чемпіон та призер Вінницької області швидких шахів та блискавичної гри. Дуже швидко прогресує, додає від турніру до турніру. В останніх змаганнях має кращі результати проти інших учасників суперфіналу.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up