На відкритому Кубку області з фрі-файту вінницька збірна боротиметься за командну першість

На відкритому Кубку області з фрі-файту вінницька збірна боротиметься за командну першість
20 лютого, в суботу, у Вінниці розіграють відкритий Кубок області з фрі-файту. Змагатимуться в СК «Нокаут» (Кірова, 2). Початок – о 11.00. Вхід глядачів – вільний.

Організовує змагання Вінницька федерація фрі-файту. Підтримує їх управління фізичної культури і спорту Вінницької ОДА, благодійний фонд «Здорова нація» і «Батьківщина молода». Окремо розігруватимуться медалі серед чоловіків, старших і молодших юніорів та дітей.

До Вінниці збираються приїхати команди з Києва, Тернополя, Житомира та інших регіонів. Провідні бійці скучили за справжніми поєдинками, адже кілька останніх місяців в Україні не було відкритих турнірів з фрі-файту. 

За словами члена правління Вінницької федерації фрі-файту Вадима Кудіярова, рівень місцевих фрі-файтерів останнім часом значно виріс, і тому господарі претендуватимуть лише на першість в загальнокомандному заліку.    

Відео дня

Змагання проводяться з метою відбору кращих спортсменів до складу збірної області. Вони прийматимуть участь в Кубку України, який розігруватиметься з 18 по 20 березня.

– Після відкритих обласних змагань до Кубку України залишатиметься місяць. В цей період пройдуть ще навчально-тренувальні збори, на яких тренери остаточно відбиратимуть найкращих, – сказав Вадим Кудіяров.   

Довідка

Фрі-файт (англ. «Free-fight» – «Вільний бій») – змішане бойове мистецтво, український варіант змішаних контактних єдиноборств. Фрі-файт поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку. За рахунок широкого діапазону дозволених технічних прийомів, фрі-файт дає можливість розвивати високу динаміку поєдинків.

Підготовка спортсменів до змагань за системою фрі-файту – комплексна і включає в себе різноманітні техніки для відновлення та забезпечення нормальної діяльності всіх процесів в організмі.

Часом зародження фрі-файту прийнято вважати 1995 рік, коли було закладено основу Школи «Пересвіт». Основоположником Школи «Пересвіт» і стилю фрі-файт є Андрій Старовойт. Матеріалом для створення системи «Фрі-файт», з одного боку, стали знання, що збирались Андрієм Старовойтом по всьому світу в центрах розвитку бойових мистецтв. З іншого боку, фрі-файт увібрав дієві сучасні прийоми ведення бою, необхідні в різних ситуаціях.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up