Хто хоче стати мером Вінниці? Список потенційних кандидатів

Хто хоче стати мером Вінниці? Список потенційних кандидатів
30 вересня закінчився термін подачі документів для кандидатів на посаду міського голови. Двох потенційних мерів вже офіційно зареєстрували – Сергія Моргунова («Вінницька європейська стратегія») та Сергія Поповича (самовисуванець). Щодо інших рішення про реєстрацію ще не ухвалено. Ми представляємо усіх, хто хоче сісти у крісло керманича Вінниці.

1. Сергій Моргунов, «Вінницька європейська стратегія»

2. Людмила Щербаківська, «Батьківщина»

3. Віктор Малиновський, «Партія пенсіонерів»

Відео дня

4. Борис Максимчук, «Радикальна партія»

5. Олексій Фурман, «Свобода»

6. Володимир Воловодюк, «Народний контроль»

7. Іван Клим’юк, «Укроп»

8. Сергій Чумак, «УНА-УНСО»

9. Юрій Кучерук, «Опозиційний блок»

10. Олександр Жамба, «Європейська партія»

11. Олег Китасюк, самовисуванець

12. Сергій Попович, самовисуванець

13. Іван Надольний, самовисуванець

14. Олександр Білошкурський, самовисуванець

15. В. Степанюк, самовисуванець*

* - голова виборчкому Дмитро Шевчук каже, що поки рішення про реєстрацію не прийнято, не можна розголошувати імена кандидатів. Тому останнього не вдалося визначити за прізвищем та ініціалами.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Нефёдов Николай

    Тільки Щербаківська Л.М. від партії Батьківщина.

    Anonymous reply Нефёдов Николай

    Баткивщина или БЮТ это коррупционеры и бандиты , точно такие как и партия регоионов
  • lvlind

    А слабо 20 минутам расписать, у какого кандидата какой бизнес/машина/дом? Чем занимался кандидат в прошлом, кол-во криминальных дел, где фигурировал?
  • Анонім

    А где найти информацию про Поповича? Интересно
  • Юлия Рыбачук Гаджалова

    Достатньо стелитись під владу! Вони диктують "реального" мера ставленика, тобто "свого пацана", а я давно хочу бачити людину з народу і для народу. Люди! Просніться! Вибирайте СОБІ владу, яка буде виконувати ВАШУ волю, а не волю Баті, дАнєцького чи вінницькАго. Підходьте радикально до вибору, інакше нічого не зміниться!?!

    Анонім reply Юлия Рыбачук Гаджалова

    Бориска у себя в спротзалах порядок навести не может, а вы его в мэры.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up