У парку Горького п'яні молодики влаштували стрілянину, двоє із них військові

У парку Горького п'яні молодики влаштували стрілянину, двоє із них військові
У центральному парку Вінниці, відпочивши у розважальних закладах, зустрілись дві компанії сп’янілих чоловіків. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку, а закінчився стріляниною.

Як інформують у секторі зв'язку з громадськістю обласної міліції, інцидент стався 22 серпня близько 6:20.

У ході сварки один з чоловіків дістав пістолет «ФОРТ 12Р», який перебував у нього на законних підставах, та декілька разів вистрелив у бік супротивників.

У результаті сутички четверо учасників бійки отримали травми, троє - доставлені до лікарні.

Відео дня

Травматичну зброю у чоловіка міліціонери вилучили, а за даним фактом розпочали кримінальні провадження за частиною 4 статті 296 КК України та частиною 1 статті 125 КК України.

Стосовно двох учасників конфлікту, які є військовими та на момент інциденту  перебували поза службою, розслідування проводитиме військова прокуратура.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Вот после этого хочу спросить,зачем идти служить потом вместе с таким быдлом как эти военные?

  • Anonymous

    дело не в рыгаловках-забегаловках, а в том, что эти пацаны реально имеют психологическую травму, после ато. и такие случаи, к сожалению - неизбежны в ближайшем будущем. а кто виноват в этом - сами поймете.

    Анонім reply Anonymous

    Эти пацаны реальное быдло. А быдло нынче в тренде. )
  • Дарья

    Це все сталось о 6.00 ранку я так зрозуміла, а що до такого часу працюють ригаловки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up