Пукач назвав вінницького губернатора серед замовників убивства Гонгадзе

Пукач назвав вінницького губернатора серед замовників убивства Гонгадзе
Голову Вінницької області, колишнього першого заступника міністра внутрішніх справ Миколу Джигу знову звинувачують у причетності до вбивства Гонгадзе.

Обвинувачуваний в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе, екс-керівник служби спостереження Олексій Пукач у суді назвав прізвища замовників убивства журналіста, повідомляє видання «Українська правда».
Журналіст Олексій Подольський, потерпілий у справі Гонгадзе, вчора заявив:
- Він назвав. Він чітко сказав, що це Кучма. Він назвав Литвина і Кравченка. Зараз в кінці ці прізвища назвав. Він казав: після того, як я вбив Гонгадзе, він поїхав, зустрічався з замовниками вбивства. На цій зустрічі був Литвин. І його представили Литвину: це той самий хлопець, начальник нашої розвідки, який вивіз і вбив Гонгадзе. На що Литвин сказав: «Я знаю», - сказав Олексій Подольський.
- І Кравченко запевняв Литвина, що він відданий президенту і виконає будь-який наказ. І Литвин все при цьому кивав головою. Там був Джига і Фере, - говорить Подольський.
Викладену Олексієм Подольським інформацію пізніше підтвердила і Валентина Теличенко - представник інтересів вдови журналіста Мирослави Гонгадзе.
- Він (Олексій Пукач) називає ті прізвища, що й раніше, - заявила вона після закінчення засідання. - Це Кучма, Кравченко, Литвин, Джига, - сказала Валентина Теличенко.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Через пару месяцев Пукач расскажет кто убил Кеннеди.

    Anonymous reply Anonymous

    Походу и Майкл Джексон - живее всех живых!

    Anonymous reply Anonymous

    "Ви хочете песен ? Их есть у меня !"
  • Anonymous

    николай васильевич очень много знгает и не только про историю с Гией, он забирал Лично Пукача из СИЗО по решению выпустить его на подписку о невыезде, но много знает и про нынешних власть имущих, поэтому и неприкосновенный, в хорошем смысле слова да и должность губернатора для него не предел. но есть проблема с возрастом, сейчас реионалы после 60 лет решили даже не брать в списки в ВР
  • Anonymous

    А что "таращанское тело", так и продолжает лежать в морозильнике ? Сам-то Гонгадзе, небось, операцию пластическую сделал себе и живёт припеваючи где-нибудь в Штатах.

    Anonymous reply Anonymous

    от ти д и б і л. Тебе Господь за ці слова сурово покарає

    Anonymous reply Anonymous

    А ты ?

    Anonymous reply Anonymous

    В нього навіть сам ющ не вірить. І що б ти знав ющ для мене така сама брехлива падлюка як і Юля.

    Anonymous reply Anonymous

    Кстати, Славик, ты в курсе, что жена Г. Гонгадзе, Мирослава, и двое их детей получили политическое убежище в США в 2001 г. ? Приехав в Штаты, она в течение нескольких месяцев прошла специальные курсы по программе Рейгана - Фэшела (Reagan-Fascell Democracy Fellows Program), организованной американской «Национальной организацией поддержки демократии» (The National Endowment for Democracy), где ей платили солидную «стипендию». Затем Гонгадзе работала теле- и радиокорреспондентом «Голоса Америки», внештатным корреспондентом радио «Свобода» и приглашённым исследователем Института европейских, русских и евразийских исследований в Университете Джорджа Вашингтона в Вашингтоне. Что касается «смерти» Г. Гонгадзе, то позволь напомнить, что мать Георгия наотрез отказывается признавать в «таращанском теле» своего сына, не такие, мол, ступни и пальцы были у сына, а когда ей предъявили «череп Гонгадзе», то Леся Гонгадзе, сама стоматолог, сразу увидела, что зубы тоже не её сына. Думается мне, что Г. Гонгадзе, добросовестно выполнив отведённую ему роль, тоже получил «политическое убежище» в США, где, скорее всего, по «Закону о защите свидетелей» получил новое имя, жильё, денежное содержание и работу. Скорее всего, и новую внешность. P. S. Проект «убийство Гонгадзе», как и проект «отравление Ющенко», были успешно реализованы, и что с того, что всё это враньё ? Главное, «пипл» всё это в своё время «схавал», Ющенко воцарился на трон и царствовал целых пять лет, после чего с наворованным добром тоже рванул в Штаты.

    Anonymous reply Anonymous

    Это был мой комментарий.

    Anonymous reply Anonymous

    Это был мой комментрарий. Не верьте лжецу "винничанину". Я всегда подписываюсь как "имя не указано"

    Anonymous reply Anonymous

    Довольно странно от тебя такое слышать. Может, ты и на "майдане" не стоял ?

    Anonymous reply Anonymous

    Славик, ты, наверное, будешь шокирован, но я и в "отравление" Ющенко не верю.

    Anonymous reply Anonymous

    ВЧИ УКРАЇНСЬКУ МОВУ!!!!!! ПРАВИЛЬНО ПИСАТИ "СУВОРО"

    Anonymous reply Anonymous

    Судя по кэпслоку бедолага уже до ручки доучился)

    Anonymous reply Anonymous

    Він його вже покарав, бо забрав розум.
  • Anonymous

    Зечка ваша жидовка-вровка, професииональная лапшегонка и мастер финансовых схем, международная афферистка - Тимошенко-Капитльман (третий раз в СИЗО).

    Anonymous reply Anonymous

    Бісіться не бісіться, а Тимошенко наступний президент. І усі ті що посиніли за останній рік, у тому числі і товариш Гройсман, будуть бити себе в груди, що вони насправді в серці були за Юлю. Тільки вот не давали на сесії міської ради зачитати заяви на її захист. А фонтан за награбовані у народа гроші чомусь не вражає. Для того, щоб достойно жити фонтана чомусь не вистачає.

    Anonymous reply Anonymous

    "в серці були за Юлю" - плачу... Блин, какие же вы больные...

    Anonymous reply Anonymous

    К психиатру однозначно

    Anonymous reply Anonymous

    Юлю - в президенти ! (ІзраЇля)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up