Якщо на нас завтра нападуть? От просто так. Що буде?

Якщо на нас завтра нападуть? От просто так. Що буде?
Один взяв, тай спитав у Фейсбуку „А що буде, якщо на нас завтра нападуть?”. І люди відповідали хто, як думає. Хтось впевнений: якщо нападуть, то на Паску... Дивіться відповіді та пишіть свої.

Редактор аканту про українську армію, правоохоронні органи, спецслужби та оборонно-промисловий комплекс та координатор громадянської мережі Опора Тарас Чмут сьогодні, 17 квітня, у Фейсбуку написав:
„А що буде, якщо на нас завтра нападуть? Ну, от так, візьмуть і по вьому кордону підуть батальйонні тактичні групи, при підтримці авіації, ударами по частинам, аеродромах, базах техніки і озброєнь, просто візьмуть і нападуть. От просто так. Що буде?”
Таке питання зібрало десятки відповідей за дві години. Буде війна, а що ж іще може бути?. І така відповідь була. А хтось спрогнозував дату нападу. Читайте відповіді і пишіть свої коментарі. Отож, що буде, якщо на нас завтра нападуть?
„Зі Львова поїде до 200 тисяч ополченців боронити Україну”
„Дойдуть до Дніпра та Полтави, а потім за 5-7 років відженемо за Урал”
„Части сдадут практически без боя. И вот это уже будет всерьез и надолго”
„Атака буде безжальною і розгромною. Але втримати режим окупації буде неможливо”
„З початку буде пі..ць і паніка, а за тиждень-два самоорганізується опір і все піде довгим шляхом війни”
„Велика Вітчизняна-3 буде за кілька місяців”
„Буде війна. А що ще може бути?”
„Десь наші частини будуть активно воювати, десь спробують відступати, десь розсіються і потраплять в полон. Багато залежить, перше - від особового складу підрозділів, друге - від дій командування”
„Більша частина військ на Сході буде розгромлена/взята в полон. Війська в Чернігівський і Сумській області будуть боронитися активніше і рішучіше. Перша танкова бригада під Черніговом буде стримувати елітні російські війська днів п’ять, до повного винищення. Після цього ворог підійде до Києва і почне його обстрілювати”
„Думаю, нам треба буде втриматись тиждень або два і наносити максимально можливі втрати супротивнику - і тоді їх бойовий дух різко впаде”
„Ну, і тупо роздавати зброю всім, хто прийде до воєнкомату. Якщо навіть 10% з цих людей будуть стріляти по росіянам - вони змушені будуть відволікатись, робити зачистки, виділяти окупаційні гарнізони, а значить менше військ зможуть кинути на Дніпропетровськ і Київ”
„НАТО увійде і все заверте”
„Жінкам треба роздавати миш'як. Миш'як не псується при додаванні в пиріжки? В хліб з сіллю?”
„Нападуть, мабуть, на Пасху”
„Буде страшна війна і величезні втрати з двох сторін, але за нами правда, тому ми переможем!”

 

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Заголовок хороший. А вдруг на нас НЕ нападут, готовы мы к этому?
  • Anonymous

    Утром комментарии смотрятся свежее. Кой ляд спорить о тех вещах, в которых вы не понимаете. Напугали своим Фесбуком. А есть версия, что войны не будет? А если нам дружно крякнуть да и поднять экономику. Обсудите этот вопрос. Понимаю, что не экономисты. Но вдруг появятся мудрые мысли...
  • Anonymous

    продолжаешь жечь?
  • Anonymous

    Не хочется верить в такой сценарий. Но ... Если все же это случится, то нужно раздать адекватным подготовленным людям оружие. Партизанская война - это очень серьезная штука. Подтверждение тому - Афган. Ни советскому союзу ни америке там победить так и не удалось.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up