Стартує десятий сезон вінницької "IT Ліги" з футзалу

Стартує десятий сезон вінницької "IT Ліги" з футзалу
В десятому сезоні "IT Ліги" з футзалу кількість команд-учасниць IT-Ліги дещо збільшилася. В попередньому чемпіонаті грали 9 команд, а в цьому вже 11. Додалися чотири колективи: Spilna Sprava United, Posylka.de United, Hotels24.ua United і Ciklum United.

На жаль, два учасники попереднього турніру зараз не вийдуть на старт - це команда Besthosting-Obozrevatel United (зайняла 5-е місце в 9-му осінньому сезоні) і клуб Brain Computers United (8-й за підсумками сезону). Збільшення числа команд не може не радувати. Амбітні дебютанти, напевно, розраховують дати бій старожилам чемпіонату і показати себе перед відданими вболівальниками, колегами по роботі і партнерами по команді. А «зубри» IT Ліги передчувають цікаві дуелі зі «свіженькими» конкурентами.

Перший тур пройде цієї неділі, першого березня. Гратимуть в СК «Термінал».

14:00. Posylka.de United - Hotels24.ua United

Відео дня

Posylka.de United – справжній дебютант. В заявці цієї команди 9 гравців, і все вперше братимуть участь у змаганнях.

Hotels24.ua United важко назвати дебютантом. Швидше, це новий бренд, ім'я якого будуть захищати добре нам відомі хлопці з команд Besthosting-Obozrevatel United і RIA.com. По-справжньому дебютувати буде тільки один з 9 виконавців команди Ігоря Громади - Олексій Мисак.

15:00. RIA.com - Win-Interactive

RIA.com - один зі старожилів IT Ліги Вінниці. В рамках змагань команда виграла 33 поєдинки, стільки ж програла, у 8 поєдинках переможця не було визначено. Турнірна статистика колективу Win-Interactive гірше: 18 перемог, 30 поразок і 9 нічиїх.

В дев'ятому сезоні «ріавці» завершили регулярний чемпіонат лідерами, проте в серії плей-офф не змогли піднятися вище четвертого місця. Тому з амбіціями у цієї команди, безумовно, все гаразд, є куди прагнути.

З іншого боку, клуб Win-Interactive, напевно, прагне взяти реванш за жорстокої поразки в очній дуелі минулого сезону з рахунком 0: 7. Такі розгроми швидко не забуваються.

16:00. Еxadel - Spilna Sprava United

Команда Еxadel грає в IT Лізі Вінниці лише другий сезон. Минулий, можна сказати, був пробним: колектив поступився у всіх восьми поєдинках, забивши лише 8 м'ячів і пропустивши аж 133. Але в цьому сезоні все може істотно якщо не перевернутися з ніг на голову, то змінитися, адже в турнір заявився ряд ще «небитих» новачків.

Однак Spilna Sprava United не є дебютантом - команда повернулася в змагання після деякої перерви. В активі «Спільної справи» 11 перемог, 6 нічиїх і 35 поразок. Не самий оптимальний баланс, який, безумовно, вимагає поліпшення.

17:00. 20minut United - HostPro

У цьому матчі зустрічається діючий бронзовий призер IT Ліги команда 20minut United - і клуб HostPro, який у минулому сезоні посів 6-е місце. Останній очний поєдинок цих суперників проходив у гострій боротьбі і завершився на користь 20minut United - 3:2.

Колектив 20minut United має позитивний баланс проведених поєдинків в лізі: 38 перемог, 10 нічиїх і 28 поразок. Ще більш вражаючі показники у клубу HostPro: 56 перемог, 8 нічиїх, 26 поразок. Тобто обидві команди звикли до успіхів і не люблять поступатися.

Команда Олега Горобця, капітана 20minut United, втратила найсильніших виконавців минулого сезону. Зокрема, кращого бомбардира осіннього турніру Романа Лигу, який тепер захищатиме кольори команди Ciklum United. Також у складі команди 20minut United буде відсутній кращий гравець 9-го сезону - захисник Віталій Гуліватенко. Минулої осені він провів всі 10 матчів у чемпіонаті, забив 18 голів, віддав 13 гольових передач. Цікаво, що номінально Віталій практично всі поєдинки провів у лінії оборони.

Замінити їх буде важко. Ця місія покладена на Володимира Голуба та Сергія Лозовського, які будуть дебютувати в змаганнях.

У складі HostPro ніяких змін немає. Команда йде в бій з перевіреними виконавцями.

Цікава статистика

Наймолодший футболіст змагань - Віталій Гуліватенко (Spilna Sprava United), 21 рік.

Найстарший футболіст змагань - Валерій Пуща (Win-Interactive), 43 роки.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up