Містяни хочуть знизити ціни на проїзд. Залишилось зібрати менше 50 підписів

Містяни хочуть знизити ціни на проїзд. Залишилось зібрати менше 50 підписів

Наступного дня після підвищення цін на проїзд у громадському транспорті вінничанин написав петицію. Після опублікування її мляво підписували, але трохи згодом вінничани активізувались. Залишилося дев’ять днів, щоб набрати ще 50 підписів.

- Прошу знизити або повернути попередню вартість на проїзд у громадському транспорті у зв’язку з її підвищенням. Чому було підвищено ціну на проїзд так і не зрозуміло. 3 гривні у трамваї це вже занадто, - вимагає Богдан Петрушко у вінницької міськради.

Зараз під петицією Зменшення тарифу на проїзд у громадському транспорті! підписалися 308 людей. А для розгляду цього питання у міськради потрібно 350 підписів.

Нагадаємо, з 1 липня рішенням міськради підвищили ціну на проїзд у громадському транспорті. Тепер за проїзд у трамваї та тролейбусі треба віддати 3 гривні, у автобусі - 3,50 гривні. А вартість проїзду у маршрутці - 3,50-4 гривні.

Відео дня

Ціна на проїзні квитки також збільшилася: 220 гривень на один вид транспорту, 240 гривень – на два види транспорту і 390 гривень – на три види транспорту.

Опитування

Чи потрібно зменшувати вартість проїзду у громадському транспорті?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Анонім

    ну так создайте петицию про то, чтоб пенсионеры платили за проезд!

    Анонім reply Анонім

    та вони тупі, вони не хочуть щось робити, вони лише хочуть ні за що не платити і щоб їм все давали нахаляву. типова руснява поведінка.
  • Ivan Melnik

    Зробили б як у Європі...Де платять за проїзд всі!!! але кожні мають знижку...Діти мають окрему знижку, студенти іншу, пенсіонери також...
  • Ivan Melnik

    А чому ж ніхто не пише петиції та звернення проти підняття цін на газ, електроенергію, тепло??? А тут підняли проїзд на 50 копійок і здіймають паніку! Значить як маєте звідки платити комунальні послуги в розмірі 1500-2000 грн то і знайдете 3,5....

    Анонім reply Ivan Melnik

    Петиція проти підвищення житлово-комунальних тарифів теж є. Підписатись можна тут:

    http://e-dem.in.ua/vinnytsia/Petition/View/407

    Я її теж пдіписав.

  • Ильницкая Лариса

    Працюючі пенсіонери повинні платити,як і всі решта пасажирів, діти до 5-ти років - безкоштовно, від 5-ти до 18-ти , та не працюючі пенсіонери за 50% вартості проїзду, а всі решта повна вартість, але не більше 2 грн електоротранспорті і 3 грн. в маршрутках!

    Костя Шумейко reply Ильницкая Лариса

    Почему именно не больше 2 и 3 грн? Потому что Вам так кажется? А мне кажется 50 коп и 1 грн соответственно. И пиво по 5 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up