У Вінниці на повітряних кулях запустили у небо “російські рублі”

У Вінниці на повітряних кулях запустили у небо “російські рублі”

У центрі Вінниці, на Європейській площі, активісти намалювали карту України, насипали на неї рублі та вимели їх звідти мітлою. А потім запустили “дерев'яні” у небо на повітряних кулях.

Акція називалася “Геть російський бізнес з України”. Щоправда, рублі спочатку не “хотіли” відриватися від землі. Але натовп змусив їх це зробити вигуками “Слава Україні”. Звичайно, гроші були фальшивими.

- Ми звертаємося до українського народу, щоб наші люди позабирали гроші з російських банків та поклали їх у вітчизняні, бажано державні, - каже організатор акції, керівник ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО» Анатолій Слівінський. - Не треба віддавати гроші ворогу. І радимо українцям забрати звідти свої кошти якомога скоріше, бо ж раптом що станеться і потім у них такої можливості не буде.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Після цього активісти вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні, поклавши квіти до меморіалу біля Вічного вогню.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Краще б ту площу підмели чи дерево посадили.
  • zerro

    СУГС! СУГС! СУГС! - і стало краще жити!
  • tetianaiukhy

    дитячий садочок. Хто додумався до такого посміховиська.  Може краще россійські банки пікетувати або російські компанії.
  • Анонім

    Эти ваши шаманские заморочки как мертвому припарки. Как дорвалось 25 лет назад к власти рагулье, так и катится страна по наклонной в никуда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up