Набір до нової поліції у Вінниці стартує уже 6 вересня

Набір до нової поліції у Вінниці стартує уже 6 вересня
Одне з найвідоміших фото з присяги нових поліцейських у Києві
Аваков розповів, де і коли з'явиться нова патрульна поліція. Найближчим часом патруль з'явиться і у Вінниці.

Аваков розповів, де і коли з'явиться нова патрульна поліція. Найближчим часом патруль з'явиться і у Вінниці.

Про це Аваков повідомив у своєму блозі на Українській правді.

Глава МВС Арсен Аваков розповів, коли і де запрацює нова патрульна поліція, а також анонсував коли розпочнеться набір до патруля у містах України.

Відео дня

Так, за його словами, у Вінниці 6 вересня розпочнеться набір до нової патрульної поліції.

Читайте також: У Вінниці патрульна поліція скоро не з'явиться

Поліція з'явиться ще в 11 областях, Вінниця поки пролітає

Стартуватиме набір до патруля, окрім Вінниці, ще у 19 містах країни: Івано-Франківськ - 3 вересня, Чернігів - 13 вересня, Херсон - 15 вересня, Черкаси - 21 вересня, Кременчук - 21 вересня, Полтава - 23 вересня, Слов'янськ - Краматорськ - 26 вересня, Житомир - 2 жовтня, Чернівці - 4 жовтня, Рівне - 6 жовтня, Запоріжжя - 10 жовтня, Тернопіль - 14 жовтня, Кіровоград та Кривий Ріг - 22 жовтня, Сєвєродонецьк - Лисичанськ - 29 жовтня, Маріуполь - 5 листопада та Суми - 7 листопада.

Також Аваков наголосив, що у Києві, Львові та Одесі, де патрульна поліція вже приступила до роботи, буде оголошено додаткові набори.

Нагадаємо, що зарплата у нових патрульних  - 8 000 гривень.

P.S. На цьому тижні журналісти 20minut.ua вже намагалися дізнатися про подробиці старту процесу заснування у Вінниці нової поліції. В прес-службі міліції повідомляли, що не мають про це жодної інформації і взагалі діючі правоохоронці нашого міста не будуть причетні до відбору новобранців. Цим будуть займатися люди із Києва. Найближчими днями чекайте на “20хвилин” розширений матеріал про про те, кого і як будуть набирати у Вінницьку “поліцейську академію”.

Читайте також: Шестеро вінницьких красунчиків і красунь служать в поліції у Києві

В соцмережах "обсмоктують" нову патрульну поліцію Києва

Трішки музичного гумору по темі :)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Ivantsova Julia

    Чекаю з нетерпінням набору,і детальнішої інформації куди і як подавати документи. Хто що знає,прошу поділитись)))
  • Анонім

    ACAB, не тешьте себя наивными надеждами. )
  • Oleksandr Stoliarov

    Не розумію, очікування в заголовку. "Уже" стартує" - це що? За 3 місяці випустять тупих довбнів, які нульові в юридичній базі і порушують права громадян так само, як і старі мусора.

    Яка різниця чи ваші права порушуватимуть з приємним тоном чи бичим оскалом, як теперішні мусора?

    Силовики - завжди були, є і будуть псами системи і захищатимуть її від громадян.
  • WWW

    Ще не ма набору,не то шо поліції на вулицях міста!І вже начинають ,обсирать!Міняти,потрібно починати з себе!Всі свої,кумбратсват?Так йдіть ,заповнюйте анкети,і працюйте!Наводьте порядки,в Нашій Вінниці!А не проходити,і казати,той порушує,той бухає в людних місцях,а там кришують мусара,і так далі!

    Анонім reply WWW

    Мусор он мусор и есть, как его не назови и в какую форму не одень.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up