Чоловіка побили в центрі міста за те, що перебігав п’яним дорогу?

Чоловіка побили в центрі міста за те, що перебігав п’яним дорогу?
Дивна ситуація сталась сьогодні, близько одинадцятої біля будівельного коледжу. На проїжджій частині, там де паркуються автомобілі, під «Мерседесом» лежав чоловік в синій куртці з обличчям і руками в крові. Очевидці розповіли журналістові «20 хвилин» свою версію.

За їх словами, п’яний чоловік перебігав дорогу в недозволеному місці. Чоловік в «Міні вені», який в той час їхав по дорозі зупинився, вискочив з машини та побив його.  

Журналіст прибув на місце, коли міліціонер, що проходив мимо, викликав наряд, і пішов далі. Невдовзі приїхала швидка та забрала потерпілого. Студенти будівельного допомогли повантажити чоловіка в карету швидкої.  

Поруч з місцем пригоди знаходиться «Сбербанк Росії». Камера відео нагляду банку показує якраз ту ділянку, де лежав чоловік. Якщо хтось був свідком, або знає що трапилось біля будівельного коледжу,  телефонуйте в міліцію та пишіть в коментарях під публікацією.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Дарья

    І той не правий і той не правий. Коли п"яний чоловік переходив дорогу у не положеному місці практично кидаючись під колеса, звісно водій авто був у шоковому стані, у стані агресії та й вийшов до чоловіка п"яного з кулаками, бо міг би збити його на смерть, а потім нести за це покарання скалічивши собі життя. З одної сторони мені шкода п"яного чоловіка, що той його так побив, бо на його місці міг би виявитися кожен з нас. Але ж для всіх громадян є пішеходний перехід, невже так важко було пройти пару метрів і нормально перейти дорогу для своєї ж безпеки.
  • Анонім

    Я вважаю, що водій мінівена зробив все правильно, адже якби він збив цього алконавта то ніс би адміністративну, цивільну та кримінальну відповідальність, це по-перше, а по-друге давайте не будемо забувати, що всі правила дорожнього руху написані кровю!!!!!!!
  • Анонім

    Кожен водій,купуючи наш"Дешевий" бензин,а також при купівлі авто,сплачує 3мішки податків...з цих коштів РОБЛЯТЬ ТРОТУАРИ І ПІШЕХОДИ!!!!!а олені лізут під колеса,а у водія ще й проблеми...?з якого це дива?було сплачено щоб "пішохід міг рухатись у встановленому місці,а виходить що він,водія хоче відправити на зону за його ж кошти???!!ее ні-мало дав,він тому оленю!!!"
  • Анонім

    Все правильно зробив. П'яний міг не те що переходити не в тому місці. Він міг ще в наглу під машину лізти. Поганого в переході не на світлофорі чи зебрі нічого немає. Пропустив усі машини, дійшов до середини став на смугу і пропускаєш зустрічні, коли з'являється "віконечко" переходиш швиденько. І ніхто нічого тобі не скаже. А тут п'яне бидло мабуть неадекватно себе поводило і вискочило під колеса. Мабуть тільки водій зрозуміє які тут емоції. Ще й якщо огризався замість вибачитись то наступного разу буде знати.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up