Чим Гройсман хвалився у Вінниці перед Аллою Мазур

Чим Гройсман хвалився у Вінниці перед Аллою Мазур
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман у ТСН-тижні похвалився вінницькими нововведеннями. Таким чином він продемонстрував, яких реформ зазнають місцеві самоврядування. Децентралізацію, за словами Гройсмана, в Україні почнуть втілювати вже восени.

Самий молодий мер згадує, що йому вдалось зробити за 9 років у Вінниці.

-  Мені вдалося, як міському голові згуртувати громаду, визначити чіткі пріоритети та побудувати якісну систему доріг, тротуарів, транспорту, покращити ситуацію в освіті, в школах,- говорить Володимир, розмовляючи з ведучою «ТСН-тиждень» Аллою Мазур на центральній вулиці Вінниці.

Колишній мер Вінниці розповів, що раніше у Вінниці не було автобусів. На сьогодні у місті 126 муніципальних автобуса є комунальною власністю. Також Гройсман похвалився і знаменитими швейцарськими трамваями з безкоштовним Wi-fi. У Вінниці налагоджена система по хвилинного руху міського транспорту.

Відео дня

-  Ми ні в кого ніколи нічого не вимагали. Але ми завжди говорили, що маємо працювати на місто. Ми створили раду підприємців, достатньо ефективну, побудували якісний діалог. Чесна плата за землю, чесна плата податків для нас була принципова, - розказує Гросман про сприяння створення малого бізнесу у Вінниці.

За словами спікера парламенту, корупція у Вінниці не подолана повністю, але її немає як класу. Один із чинників, яким знищували корупцію на місцях було впровадження прозорої системи спостереження.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Теперь ГРОЙСМАНцентры  будут по всей Украине
  • Анатолий Винница

    Возможно Гройсман многое сделал для города! Но и много чего хорошего уничтожил! Уничтожил робочие места! Развел беспредел в гаи! Крышует ТТУ! Может кто то слышал что наказали хоть одного водителя трамвая или тролейбуса или автобуса за нарушение? Разводит корупцию  в ТТУ! Да и список таких минусов огромный! Нет смысла всё перечислять так как не чего не поменяется! Жиды всегда смотрели только в свой карман! Но иногда и для людей косточку кидали!
  • Анонім

    Хароший жид-печений жид )
  • Анонім

    Йому було чим похвалитись,кращий мер за всю історію Вінниці,молодець.

    Анонім reply Анонім

    що б там не казали,а місто він довів до чистоти.А кому не подобається що стало комфортніге жити,то є маса інших набагато кращих міст за Вінницю.

     Дуже всі швидко забули якою була Вінниця до приходу Гройсмана

    Дарья reply Анонім

    Повністю підтримую твою думку, для міста Гройсман зробив багато чого корисного. Він був хорошим мером. Можливо, зараз він там зазнався і забив на все.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up