Благодійність. Віддайте свої зайві речі тим, в кого немає зайвих речей

Благодійність. Віддайте свої зайві речі тим, в кого немає зайвих речей
Фото взято з сайту громадської організації "Спільна справа"
У Вінниці є чимало організацій і фондів, що займаються волонтерством і благодійністю. Вони також приймають б/ушні речі. Але - не за гроші.

Громадська організація «Гармонія»

Громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями „Гармонія” від самого початку  збирала речі для переселенців, які потім заснували свою організацію «Спільна справа».

- У переселенців, які до нас приїхали, спочатку взагалі нічого не було, - говорить представник “Гармонії” Людмила Нецкіна. - Вони приходили до нас за речами, а зараз навпаки – вони самі приносять  речі. Коли до нас приносять речі, ми безпосередньо передаємо їх цим людям.

Відео дня

Адреса - вулиця Космонавтів, 48.Телефон: 46-93-59.

Благодійний фонд «Подільська громада»

За словами виконавчого директора фонду «Подільська громада» Олени Данилової, до їх офісу приходять абсолютно різні люди, які просто хочуть допомогти. Найорганізованішими виявилися студенти.

- В нас був хлопчик, який сам з Немирівської школи інтернату, випускник. То він там організував збори у торговому  інституті, коледжі  і вони самі зібрали допомогу – одяг, іграшки, а ми їм лише  допомогли знайти машину, - розповідає Олена. В АТО віддають чоловічий одяг, дитячий – по сиротинцях.

-  Приносять дуже різні речі, бувають щось зв’яжуть, теплі шкарпетки, наприклад, тоді ми передаємо їх військовим - говорить Олена.

Зазвичай, благодійні фонди намагаються відвозити зібрану допомогу у віддалені дитячі будинки, куди через погану дорогу або незручний маршрут мало хто приїздить. Олена Данилова розповіла, як  фонд  допомагає Вінницькому обласному комунальному притулку для дітей “Добро”.

- В притулок часто приїжджають нові діти, - каже  Олена Данилова. - Коли восени розпочалася школа, у деяких діток абсолютно не було одягу. Ми тоді відбирали для них речі.

Адреса - Осипенко, 4. Тел. 67-20-96

Об’єднання переселенців «Спільна справа»

За словами координатора Світлани Дмитрієвої, в організації зареєстровано близько  160 сімей, яким потрібна допомога. Це сім’ї переселенців, малозабезпечені, багатодітні. Зараз до них в офіс  приносять  теплі речі, а дитячі – завжди потрібні.

- В нас тут є склад і люди приходять, вибирають безпосередньо на місці, - каже Світлана. - Речі в будь якому разі потрібні, особливо, якщо вони теплі, дитячі. Організація співпрацює з вінницьким дитячим будинком «Малятко».

- Останній раз ми пропонували речі їм привезти, але вони відмовилися, сказали що їм одяг поки що не потрібен, його і так дуже багато.

Адреса - Чкалова, 15. Тел. (066)3723774

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Гарна справа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up