Міністерство оборони розширить свої санаторії у Вінниці та Хмільнику

Міністерство оборони розширить свої санаторії у Вінниці та Хмільнику
Міністерство має намір збільшити кількість ліжок у санаторіях Вінниці та Хмільнику. Про це повідомив 19 травня директор Військово-медичного департаменту Міноборони полковник медичної служби Віталій Андронатій.

Також Міністерство оборони звернулись до керівників держави з проханням повернути міністерству санаторії на материковій частині України, що колись належали відомству в Моршині, Шкло та Одеської області.

Коментарі (3)
  • Вікторович Вячеслав

    Знаю, що на форумі є юристи та представники правоохоронних структур. Прошу їх консультації в такому питанні:



    в рідному місті Хмільник, що у Вінницькій області з ініціативи місцевої самооборони було проведено добровільний збір місцевим населенням та місцевими фермерськими господарствами продуктів харчування для солдатів Української армії в зоні АТО.



    Було зібрано лише однієї картоплі 8 тонн та і інших продуктів сільського господарства. Всі ці харчі були передані у районний військомат головному воєнкому, який за національністю армянин. Він зообовязався передати ці харчі на передову нашій армії.



    Через тиждень з оточення воєнкома надійшла інформація, що наш бравий головний комісар продав всі харчі і 8 тонн картоплі в місцевий санаторій.



    Люди на чолі з місцевою самообороною хотіли перевірити склад, на який їх не допустили. Тоді від імені голови самооборони м. Хмільника особисто гол.воєнкому був поданий офіційний лист з проханням надати звіт куди поділися передані населенням харчі для армії. На це отримали офіційний відпис, що військовий комісаріат не зобовязаний відчитуватися перед населенням стосовно благодійної допомоги.



    Після чого він в знак помсти почав розсилати повістки всім хто вимагав від нього правди.



    З вчорашнього дня зібрався мітинг з місцевого населення під стінами військомату на чолі з матерями призовників, які вимагають відзвітуватися про те куди пішла благодійна допомога і люди вимагають від воєнкома, щоб першими в списку на призов йшли діти мера міста, начальника міліції, даї та інших високопосадовців, при чому на передову, а лише тоді за ними готові йти прості хлопці - цвіт нації.



    Прошу надати КОНКРЕТНІ відповідді як можна покарати воєнкома який "юридично відмазався" від факту розкрадання майна солдат та заставити включити першими в списки синів місцевих високопосадовців які якраз призовного віку і живуть як мажори на широку ногу блатним життям, там пів сотні набереться мордатих бійців.

    Так буде справедливо і по людьськи!!!

    Анонім reply Вікторович Вячеслав

    А які документи підтверджують факт передачі воєнкому майна?
  • Anonymous

    Для того щоб збільшити кількість ліжок у санаторіях Вінниці та Хмільнику, потрібне відповідне фінансування на відновлення тих санаторіїв, і відповідне функціонування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up