Поранення в підстрелених військовим у Центральному парку чоловіків – нетяжкі

Поранення в підстрелених військовим у Центральному парку чоловіків – нетяжкі
Один поранений із травмату військового вже виписався. Другий досі - через п’ять днів після інциденту зі стріляниною у Центральному парку - в стаціонарі. Але він також не отримав тяжких травм. Про це сьогодні, 27 серпня, сказали в лікарні на Київській.

Куди саме влучили чоловікам гумові кулі з пістолету 30-річного військового зі служби правопорядку, завідуючий хірургічним відділенням лікарні швидкої допомоги Валерій Надольський розголошувати не став. Втім, запевнив, життю обох пацієнтів нічого не загрожувало - в обох нетяжкі травми.
 
А у військовій службі правопорядку Вінницького гарнізону, де працює стрілок, вчора розказали, що той вже вийшов на роботу. Натомість 24-річний співробітник, якого побили під час конфлікту, досі на лікарняному ліжку. Його ставлять на ноги у військовому госпіталі. 

- Він виведений зі строю, - сказав начальник штабу Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку Андрій Валер. – В нього закрита черепно-мозкова травма і ще інші тілесні ушкодження. Його добре побили.  

Підполковник Валер розказав, що конфлікт в парку почався з прохання одних до інших дати номер телефону таксі. Далі пішло: «А шо? Ви не місцеві?», слово за слово - й почалася бійка. 

- Я так підозрюю, що то були «гопники», - говорить про цивільних співрозмовник, а стосовно своїх підлеглих каже, що вони були не на службі й могли собі дозволили святкувати з вечора п’ятниці, бо попереду ж були вихідні.  

Нагадаємо, що 30-річний військовослужбовець стріляв у Центральному парку після ночі святкування в ресторані. Близько 6.20 22 серпня він поранив двох цивільних вінничан із пристрою для відстрілу гумових куль, на який мав дозвіл. За фактом події слідчі міліції відкрили провадження про умисне населення тілесних ушкоджень, а згодом – друге, за статтею про хуліганство із застосуванням зброї.  

- Розслідування веде військова прокуратура, - каже Андрій Валер. – І в нас призначили службове розслідування. Будемо розбиратися.

Куди ж поцілив військовий, коли захищав колегу й себе, як думають у нього на роботі, від "гопників"? Чи не палив, бува, на ураження? Він нібито вистріляв усі набої. Андрій Валер каже, що під час потасовки не прицілишся по ногам, й додає, що у одного учасника бійки порання, дійсно, у ногу, а в другого – у плече. 


Читайте також:

У парку Горького п'яні молодики влаштували стрілянину, двоє із них військові

Стрілянину в парку буде розслідувати військова прокуратура

 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up