“20 хвилин” з’ясували деталі побиття Юрія Хорта

“20 хвилин” з’ясували деталі побиття Юрія Хорта
Юрій Хорт знаходився в операційній, де йому накладали шви на голову. Тому про деталі нападу розповіла його заступниця Олена Васількова. Наразі Юрій знаходиться в другій Міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги

- Переломів немає, але обличчя на ньому не видно, - каже Олена Васількова. - Вся спина в гематомах, а голову зашивають.

03 червня 2014 року близько 12.00 Юрій Хорт йшов зі свого дому на зупинку громадського транспорту. Він планував їхати до свого штабу, який знаходиться у подвір’ї Вінницької облдержадміністрації.

Біля підземного переходу, що на 29 школі, на нього напали. Двоє чоловіків чимось ззаду вдарили Хорта. Після чого його заволокли до переходу, де продовжили бити ногами.

Відео дня

Свідки побиття доставили Юрія у Вінницьку міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги №2.

У розмові з журналістом “20 хвилин”, Олена Васількова розповіла, що напередодні побиття, Хорту погрожував начальник Міського комунального підприємства Архітектурно-будівельний сервіс Анатолій Плахотнюк.

Юрій Хорт виступає проти діяльності Архітектурно-будівельного сервісу, а з Плахотнюком у нього далеко не дружні відносини.

Як відомо, 17 квітня 2014 року, під Вінницькою міськрадою Юрія побили члени громадського формування з охорони громадського порядку “Гепард-антикримінал”. Сам Хорт казав, що його побили саме після того як Плахотнюк дав відповідну команду “гепардівцям”.

У телефонній розмові із журналістом “20 хвилин” Анатолій Плахотнюк запечив будь-яким звинуваченням в його бік.

- Мені прикро, що так сталося, але я до його побиття немаю жодного відношення, - коментує Анатолій Плахотнюк. - В нас була з ним розмова напередодні. Але я йому не погрожував. Це - неправда. Бажаю Юрію найшвидшого одужання.

Міліція наразі за фактом побиття проводиться слідчі дії.

Деталі події та фото Юрія, чекайте у наступних публікаціях.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (86)
  • Anonymous

    свечку тхору от геммора,деревян ную,в сучках.
  • Anonymous

    Слишком много внимания какой-то плешивой собаке!
  • Anonymous

    а нормальные парни все такого вида, чушок на вид так и внизу общества останется...
  • Anonymous

    +100500
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Герой, який рятував життя та любив квіти: спомини про воїна Віктора Навертюка 20:02 На Жмеринщині чоловік спалив плантацію малини. Йому загрожує до шести тисяч штрафу 19:03 За добу на Вінниччині рятувальники ліквідували три пожежі в автомобілях 18:03 Вінничани можуть отримати безкоштовні консультації дерматолога та психолога Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:22 Що може бути після укусу кліща, розповідає інфекціоніст 17:01 Андрій Руденко очолив відділ державного нагляду Укртрансбезпеки 16:59 Сержантка Тетяна Харченко з Вінниччини — одна з найкращих медсестер України 16:05 У Вінниці перекрили канал надходження наркотиків до тюрми photo_camera 16:00 Сезонна алергія: як полегшити життя в період цвітіння (Новини компаній) 16:00 «Пекельний біль розриває серце»: У Браїлові відкрили Алею Героїв і вручили ордени матерям полеглих синів 15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up