Конкурс "Найкращий рецепт паски": рецепт від Інни Маламури

Конкурс "Найкращий рецепт паски": рецепт від Інни Маламури
- Пишу Вам від імені своєї мами Дідусенко Тетяни Григорівни, так як у неї немає доступу то мережі Інтернет. А господиня вона у нас знатна. Паска у неї найсмачніша, так як всі родичі просять хоч маленьку пасочку в її "виконанні", - написала Інна. - Тому на Великдень роботи у неї багато.

Допомагаємо всією родиною. Мама, як головна господиня місить тісто, а всі інші з захопленням прикрашають кожен свій "шедевр". Особливо  цьому радіють мої дітки, для яких весь процес переходить в забавку.

Щороку печемо паску за цим рецептом. Виходить смачнюча. Тож радо ділюся рецептом.

Потрібно:

Відео дня
> 10 жовтків
3 пакетики ванільного цукру

1 склянка цукру

2 столовихложки меду

250 гр. вершкового масла

50 г. свіжих дріжджів

0,5 л.  молока

 борошна скільки візьме. На бажання родзинки та цукати.

Дріжджі розвести теплим молоком, додати 2 ст. л цукру, трохи борошна накрити рушником і поставити у тепле місце на 1 годину. Потім жовтки збити з 1 склянкою цукру  та медом  і додати до тіста. По 1 ст. л. додавати поступово розтоплене масло. Добре місити тісто. При вимішуванні можна руки змастити олією. Потім поступово додавати борошно. Після вимішування знову накрити рушником аби підійшло (для зручності закривати посудину харчовою плівкою, а потім зверху закутати). Після цього викласти тісто у змащені форми, дати паскам підійти у теплому затишному місці і випікати. Готові  ще гарячі паски прикрашати розтертим білком з цукровою пудрою. Власне розтертим, а не збитим. Саме тоді виходить глянцева глазур. Потім зверху посипати різноманітними святковими прикрасами (їх зараз у продажу є дуже багато на будь-який смак).

Бажаю усім успіху!

 

 

 

Нагадаємо, 20minut.ua та ТМ "Гостинна оселя" розпочали конкурс "Кращий рецепт паски". 10 учасників, які першими надішлють свої рецепти - гарантовано отримають подарунок від ТМ "Гостинна оселя". А автору найкращого рецепту власник ТМ "Гостинна оселя" Тетяна Василівна Бойко надасть кошик з продукцією торгової марки.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up