У мережі з’явилося відео ДТП біля в'язниці, де загинуло четверо вінничан

У мережі з’явилося відео ДТП біля в'язниці, де загинуло четверо вінничан

Відео з камери спостереження було опубліковане на сторінці спільноти “Дорожній контроль. Вінниця”. Запис прокоментували експерти.

У верхньому правому куті видно дату та час аварії: 29 травня 2016 року о 3:52. Як бачимо на відео, “БМВ” ззаду зачепив “ВАЗ”, а після цього в’їхав у стіну магазину.

Володимир Затайдух, журналіст “ДК. Вінниця”:

- “БМВ” перевищив швидкість, це видно неозброєним оком. Але також бачимо, що водій таксі виїжджав, наскільки я розумію, з другорядної дороги і не надав перевагу водію “БМВ”. Ще видно слизьку дорогу і можу припустити, що водій іномарки ще й через це не впорався з керуванням. Я вважаю, що у ДТП винні обидва водії.

Відео дня

Як мені відомо, поліцейські брали на вивчення не тільки це відео, а й з камер, що біля Південного Бугу і виміряли, за скільки часу “БМВ” проїхала дистанцію до “Лакомки”. Рухався він зі швидкістю понад 130 кілометрів на годину.

Володимир Черкас, голова ГО “Комітет безпеки руху”:

- Я гадаю, що швидкість у "БМВ" становила приблизно 90 - 100 кілометрів на годину. Бачимо, що водій відволікся від контролю над дорогою. Він наближався до автомобіля таксі, який перебував тривалий час в полі зору, а на записі видно, що БМВ в останній момент різко йде від ВАЗу, але зачіпає його, втрачає управління і за рахунок бокового удару пасажири отримують тяжкі травми.

Читайте також: Подробиці аварії біля в'язниці, в якій загинуло четверо молодих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (78)
  • Кавецкий Женя

    Бмв ехала по главной . Таксист должен был уступить дорогу!!!!!!!!!!! Таксист пишет что не видел его ну а свет фар ночью то можно увидеть.Тем более на улице Островского два ряда в одну сторону . На видео видно что таксист как выехал с некрасово занял не правый крайний ряд. А занял оба ряда!!!!! Куда Эксперты смотрят??????
  • Кавецкий Женя

    Вечная тебе память Андрюха
  • Анонім

    С видео видно что таксист вылез прямо перед БМВ. Не оправдываю БМВ за нарушение скорости и возможно алкоголь. Но таксиста нужно разорвать за такую подставу, затянул петлю 4-м людям. Он не проехал даже 10-ти метров после поворота, он влех прямо перед машиной еще и сразу в крайний левый ряд.

    Анонім reply Анонім

    Не видно участка главной дороги дальше, не видно скорости БМВ и того как быстро он появился, не видно степени просмотра главной дороги с второстепенной. Таксист может быть не виноват вообще в этой ситуации.
  • Анонім

    На відео видно що таксист перед перехрестям навіть незупинився щоб переконатись у безпечності повороту. На 52:40 видно як таксист виїджає на перехрестя а на 52,41 вже видно Бмв.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up