Санаторій «Поділля» м. Хмільник нагородив переможницю пісенного конкурсу «Золотий птах» (Новини компаній)

Санаторій «Поділля» м. Хмільник нагородив переможницю пісенного конкурсу «Золотий птах» (Новини компаній)

25-27 травня 2016 року в м. Вінниці пройшов ІІ Всеукраїнський пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей і молоді з обмеженими можливостями. 

Засновниками та організаторами Фестивалю-конкурсу виступили ГО «Центр «Культурна cтратегія - ХХІ», РЦСМ галерея «Арт-шик», ТМ «RUTA»,  Департамент культури Вінницької міської ради, Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної держадміністрації. Також цей соціальний проект підтримав санаторій «Поділля» м. Хмільник.
 
У Фестивалі-конкурсі взяли участь 19 конкурсантів у двох вікових категоріях: 10-15 років, 16-23 років, з різних регіонів України, зокрема Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської області, Кіровограду, Сум, Полтави, Харкова та області, Києва, Вінниці та області.
 
Відбірковий тур Фестивалю-конкурсу проходив 26 травня 2016 року у Креативному просторі «Артинов», а 27 травня 2016 року у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського відбувся Гала-концерт та нагородження переможців.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
В результаті напруженого вокального змагання перемогу (Гран-прі) отримала дванадцятирічна Марія Сухонос із міста Кіровоград. Перші місця у молодшій віковій та старшій категоріях отримали десятирічний Павло Шокота з м.Суми та двадцятиоднорічна Діана Подрезенко із м.Полтава відповідно. Другі місця зайняли Барбанови Тетяна і  Юлія  15 років, м.Івано-Франківськ та Кручик Лілія 17 років, с. Яревище Волинської області. Треті – Тетяна Опушко, 14 років, м.Вінниця та Марина Лавришинець, 20 років, м. Тячів Закарпатської області.
 
Володар Гран-прі отримала грошову винагороду в розмірі 15 тисяч гривень, переможці у вікових категоріях по 10 тисяч гривень. Окрім того всі троє будуть представляти Україну на ХХ Міжнародному пісенному фестивалі для молоді з обмеженими можливостями «Чехочінські творчі зустрічі», який буде проходити в липні цього року в м.Чехочінек Республіки Польща. Відповідні сертифікати та запрошення від організаторів цього заходу, Фонду ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS», були вручені директором Фонду Мирославом Саторою. 
 
Конкурсанти, які зайняли другі місця, отримали грошову премію в розмірі 7 тисяч гривень кожний, треті місця – по 5 тисяч гривень. Всі інші отримали грошові премії по 3 тисячі гривень. Окрім того одна з переможець з Києва отримала путівку до санаторія «Поділля» м. Хмільник для себе та своєї матері на два тижні. Тепер вони зможуть відпочити і оздоровитися в одному з кращих санаторіїв України. Також всі учасники отримали Дипломи, подарунки від організаторів і спонсорів.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Спеціальний гість фестивалю – вокально-хореографічний колектив «Парасолька», молодіжного відділення «Парасолька» Вільшанського дитячого будинку-інтернату  Закарпатської області.
 
27 травня у консульстві Республіки Польщі у м. Вінниця було підписано договір «Про співпрацю в галузі культури і музичної освіти, а також обмін молоддю з обмеженими можливостями» між Фондом Ініціатив «PRO OMNIBUS» м.Чехочінек (Польща) та ГО «Центр – Культурна стратегія XXІ століття» (м. Вінниця). Договір було підписано директором Фонду Ініціатив «PRO OMNIBUS»  Мирославом Саторою та Людмилою Бушинською –   Головою ГО «Центр «Культурна cтратегія - ХХІ».
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up