Як стати агентом Табачника?

Не хотілося  починати своє блогерство тут  негативними речами, але що поробиш?! Це актуально!

Думаю, кожен чув про популярний сьогодні прийом у політиків: «тебе критикують – кажи, що то агенти Кремля». Мабуть, легше очорнити опонента, щоб на його фоні виглядати чистішим, ніж очистити себе від його «брехні»(якщо то справді брехня). Не знаю. Такі от стратегії… Не буду поглиблюватись в політику, нехай це буде вступ. Але далі про прийом «агент зла».

Мені не вперше чути, що я чийсь агент. З найяскравішого – зміна керівництва Вінницького торговельно-економічного інституту, шляхом повстання студентів, що прогриміло минулого року. Не хочу приписувати собі всі заслуги, але те, що був одним з основних дійових фігур сказати можу. Так от, коли стало зрозуміло, що я не зовсім на боці адміністрації,  відразу з’явилась інформація, що я агент Калетника та Мороза(ректорів ВНАУ та ВНМУ),  які нібито зацікавлені в спровокованих мною процесах і, то дого ж, заплатили мені гроші. Чим закінчилася ця історія і хто казав правду знає кожен вінничанин.

Йдемо далі. Новий реформаторський закон «Про вищу освіту» передбачає створення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, до якого має увійти 2 студенти. Все б нічого, але ці 2 щасливчика мають бути обрані на з’їзді представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів, тобто мають бути вибори. А як ми знаємо, де вибори - там веселуха.

Ми підходимо до найцікавішого) Відразу скажу, що переходити на особистості не буду, а викладу в загальних рисах. Моментів є дуже багато, всіх не згадаю, але окремі зазначу.

Як ви собі уявляєте з’їзд лідерів студрад з усієї країни? Повідомити всіх і зібратися, або делегувати від областей по 1-2 людини, щоб домовитись та обговорити подробиці перед тим, як збиратися всім? Ні. Є «кращий» варіант – сказати, що запросили всіх і кожен в курсі, а натомість зібрати друзів(хоча не всі із зібраних є друзями), назватися ініціативною групою та оргкомітетом і встановити вигідні для себе умови. Отак «правильно». І цим всім займається певна студентська структура, керівники якої мають апетити на згадані місця в нацагенстві. Отак студентство, з якого почалася Революція Гідності і яке мало б показувати приклад, натомість, бере негарний приклад з політичної еліти.

Повертаюсь до назви статті. Уявіть, що приїхали нові люди з Вінниці, які якось дізнались про ці всі процеси і почали критикувати та казати правду-матку, яка не вигідна. Що потрібно зробити? Правильно! Знову взяти приклад з політиків і назвати цих людей «агентами зла» і підкріпити це все слухами про наміри зриву та провокацій. Але хто ж в таких умовах є абсолютним злом? Звичайно ж, що колишній одіозний Міністр освіти Табачник. Тепер беремо прізвище «зла» і підставляємо у формулу. Вуаля. Вийшло «агенти Табачника».

Хто каже правду, знову ж таки, покаже час. Але в мене дежавю…

Коментарі (0)

Ось уже більше року з часу, коли вступив в силу новий і прогресивний ЗУ «Про вищу освіту».  Кожен голова студентського...

Важливо, щоб студентам надавалися не лише декларативні права, а й забезпечувалося їх реальне виконання. Мова йде про перелік...

Не хотілося  починати своє блогерство тут  негативними речами, але що поробиш?! Це актуально! Думаю, кожен чув...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up