Комунальна мафія забирає в українців останню гривню

26 лютого Нацкомісія (НКРЕКП) підвищила тарифи на електроенергію в п'ять етапів. З яких перші два відбудуться вже в цьому році – у квітні та вересні. Також буде повністю змінена логіка тарифікації. Зараз діє тарифна сітка в залежності від обсягу споживання.

Це ж стосується і тарифів на газопостачання.

Чому підмають тарифів на комунальні послуги під час фінансової кризи – це саме та реформа, яку так потребує країна?

Піднімати тарифи до європейських  норм, залишаючи при цьому  зарплати та пенсії на рівні країн третього світу – ніщо інше як цинізм.

Вже на сьогодні українці переплачують більше ніж вдвічі за комунальні послуги, що робитиметься в Україні з квітня місяця, не важко уявити.

У нас в країні немає тарифної політики, вона прихована, влада не йде на діалог та обговорення тарифної сітки з народом.

Комунальні монополісти та посередники між ними та споживачами граються цінами на комунальні послуги.

Україна, переживши революцію та зміну влади й досі має 70% ВВП в тіні, що й стало основною частиною глибокої економічної кризи.

Основна ціль влади – збалансувати економіку, яка сьогодні знаходиться в перевернутому стані, але вона цим не займається.

Тепер нам надиктовує правила Росія, вона, фактично, моделює ситуацію. В той же час, українці ніяк не можуть зрозуміти, для чого нам російський газ, якщо ми його не споживаємо? Він нам не потрібен, у нас є своїх українських 22 млрд. кубів газу і це ще не враховуючи 10 млрд.кубів газу, які видобуваються в тіні.

А отже, Україна забезпечена газом, того балансу, який є, абсолютно вистачає нашій країні.

Але кукловоди, які обсіли Президента, Кабінет Міністрів… мають за ціль отримати від МВФ черговий транш кредиту. Для чого? Частково він піде на рекапіталізацію банків, решта – на оплату російськиого газу. Корупційні схеми, які 100% вже вироблені для такої ситуації, посприяють збагаченню окремих чиновників. А ми – українці, в черговий раз залишимось з відсотками, які скоро будуть дорівнювати самому тілу кредиту.

Коментарі (2)
  • Олександр

    Цена на российский газ для Украины в I квартале 2015 года составляет 329 долл за тысячу кубометров. Она снизилась на 49 долл по сравнению с предыдущим кварталом из-за значительного падения цен на нефть в прошлом году.

    Итак, заявленная теперь властью цена с апреля в 7188 грн за тысячу кубометров соответствует цене на импортный газ в 329 долл при курсе 21,8 грн за долл.

    Стоимость российского газа для Украины на следующие кварталы 2015 года: с 1 апреля — 276 долл; с 1 июня — 228 долл; с 1 октября — 216 долл за тысячу кубометров. То есть, в течение года должно произойти существенное падение цены.

    Если же учесть, что в январе-феврале курс доллара был выше, то для получения среднегодового курса на уровне 21,7 грн за долл в оставшийся период (апрель-декабрь) курсу следовало бы снизиться до около 20 грн за долл.

    Ну и считаем! Курс — 20 грн за долл, а прогнозная цена на импортный газ во II квартале - 276 долл. Перемножаем и получаем, что в гривневом исчислении цена газа составит 5520 грн за тысячу кубометров.

    В III квартале выходим на цену газа в 4560 грн, в IV квартале - на 4320 грн за тысячу кубометров.

    Конечно же, если всё примерно так и выйдет, то названная сейчас правительством цена на газ для населения в 7188 грн для III и IV кварталов будет точно чрезмерно завышенной по сравнению с ценой на импортный газ — в 1,58 раз и 1,66 раза соответственно.
  • Олександр

    - президент Порошенко 30 грудня 2014р  Указом № 969/2014 призначив ТВО Голови Національної Комісії з Регулювання у сфері Енергетики і комунальних послуг  Дмітрія Вовка.  24-х річний чиновник ніколи не працював в енергетиці. Його останнє місце роботи – Російська Федерація, місто Москва,посада – менеджер Кондитерської корпорації Roshen. Кондитерская компания Roshen 16 января на официальном сайте компании обнародовала заявление о том, что считает назначение своего бывшего менеджера Дмитрия Вовка главой Национальной комиссии, осуществляющей регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), нерациональным. «На этой должности он проработал меньше двух лет, и был уволен в ноябре 2014 года по причине неудовлетворительных результатов своей деятельности, не продемонстрировав высокую квалификацию на занимаемой должности менеджера», - указывается в релизе. (Всього 24 роки, а вже подарунок від Roshen  ділить мегавато-барелі на кілометро-долари).
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up