За передбаченнями Порошенка 2015 рік буде дуже складним

За передбаченнями Порошенка 2015 рік буде дуже складним
Економічна ситуація в 2015 році буде надто тяжка для України. Але Президент обіцяє покращення у 2016 році.

На урочистих заходах до Дня міліції Порошенко повідомив дві новини. Одну погану,  іншу добру.

Погана новина, за словами Президента стосується складної економічної ситуації в Україні протягом 2015 року. За його прогнозами наступний рік для українців буде надважким. Причиною цього стала війна на сході. «Ні молочних рік, ні киселевих берегів, на жаль, обіцяти не можу», - зауважив Порошенко.

Добра новина полягає в покращені економіки у 2016 році. За словами голови держави, якщо вдасться повернути окуповану територію – економіка в країні стабілізується.  

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    А для Пити этот год будет нормальным? А для гройцмана с яйценюком? 

  • Anonymous

    Комітет з питань культури та духовності, очолюваний Миколою Княжицьким, ініціює передачу до сфери його відання питання "оподаткування державних лотерей та грального бізнесу". Забравши це питання зі сфери відання Комітету з питань податкової та митної політики.
  • винничанин

    1) Почему на "майдане" не предупреждали, что жизнь станет хуже ?

    2) Почему после захвата Донбасса жизнь станет лучше ? Ведь уверяют, что это нищий дотационный регион. Так бросьте его, хе-хе, оставьте в покое, дотации платить не придётся, хе-хе. сплошная экономия.
  • 1111

    2015-достаток!!! А если нет, то легитимным - до свидание! ( нам терять нечего................)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up