Квитки часів УРСР - “фішка” кінотеатру Коцюбинського

Квитки часів УРСР - “фішка” кінотеатру Коцюбинського
В касі кінотеатру Коцюбинського видають квитки старого зразка часів УРСР, навіть позначка є. Чому їх зовнішній вигляд не міняють дізнавалися в адміністрації кінотеатру.

Нещодавно в кінотеатрі Коцюбинського пройшла прем’ера фільму «Легенда Г’ю Гласса». І одразу такий контраст - сучасний фільм, номінант на премію “Оскар” і білет на нього - часів радянського дитинства та юності наших батьків чи навіть дідусів. А там, де ціна в 70 радянських копійок, червоною ручкою виправлено на ціну квитка у сучасних гривнях.Така ось екзотика.

У чому причина? Невже не вистачає коштів у кінотеатру на нові квітки? В самому кінотеатрі журналісту RIA пояснили, що квиток - це підзвітний документ, і ми не перші,  хто звертається з цим питанням. Адміністрація кінотеатру і сама залюбки поміняла б вигляд папірців, але їх існує певна кількість, яку треба збути.

Співробітник кінотеатру розказав, що білети такого вигляду будуть в касах поки не вичерпаються складські запаси. Коли вони усі розпродадуться - тоді будуть нові білети. А це залежить від відвідуваності. Поки що вони не можуть їх знищити або замінити.

Відео дня

Про те, що квитки - бланки суворої звітності з серією та номером,  розказала і провідний менеджер “сінема”-закладу Анжела Фашмухова:

- Вони були прийняті на баланс ще давно, коли приміщення кінотеатру брали в довготривалу аренду. На той момент це питання не ставало в принципі.

За словами менеджера, це (квитки радянських часів - авт.) - їх ”фішка”, такий собі  ретро стиль. І взагалі в пріорітеті кінотеатру - не вигляд папірців, а комфорт відвідувачів.

-  Важливо те, що в людини є білет, за яким вона може прийти в зал, - сказала Анжела Фашмухова. - А в якому він варіанті - старому чи новому - не важливо. В першу чергу кінотеатр витрачає  кошти на нове обладнення. Що для людини важливіше - гарний папірець чи прийти і сісти в зручне крісло, що був якісний звук, зображення?

В подальшому квитки в осередку культурного відпочинку обов’язково поміняють. Просто, як каже Анжела Фашмухова, все не так просто.

- Для того, щоб випускати нові білети, треба придбати нове оснащення. Є певні  системи, які називаються ticket office. Вони дороговартісні і для цього потрібно облаштовувати сучасне місце під каси.

Кінотеатр Коцюбинського знаходиться у довготривалій аренді Вінницької торгово-промислової палати (ТПП). І як структурний функціональний підрозділ є невід’ємною частиною ТПП. Окрім кінозалів, сюди входить також Експоцентр, класи для семінарів, інші відділення - цілий комплекс.

В ТПП підтвердили, що дійсно орендують приміщення для того, щоб демонструвати фільми і  знають про проблему з квитками

- Позбутися цих білетів - це як пройти пішки до Канади, - каже віце-президент Степан Липкань. -  Вони під номерами. Це все одно що гроші - знищити ми їх не можемо. Але  квитків залишилося небагато і приблизно до кінця цього півріччя вони закінчаться.

Самі відвідувачі, купуючи квиток, мало звертають на нього уваги. Для більшості вінничан його вигляд не має значення.

- Нехай збувають, - каже Ірина. - Яка різниця, на якому папірці друкувати. Я памятаю, коли я ходила в кіно, теж були такі білети. Це прикольно згадати минулі часи. Якщо мені дали б іншу бумажку, дешевше від цього білети не стали б.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Соловьев Антон

    Мда.Мне бы Ваши проблемы,панове...Все такие современные!Такие умные!

    И ведь никто не подумал-В чем истинные причины принятия закона о декоммунизации...

    Напоминаю-только государства САМИ ПРИЗНАВШИЕ вину "тоталитарных режимов" подлежат РЕСТИТУЦИИ.
  • Анонім

    Коцюбинского гадюшник еще тот с допотопным оборудованием, ужасным качеством и просто нереально неоправданно завышенными ценами. К примеру: я часто посещаю Киев и хожу в IMAX (кто не в курсе что это такое -  загуглите) экран там размером 22х16 метров. Это просто нереально большой экран))) и уже не говоря о сверх четком качестве 3Д изображения . Цена билетов там до 150 грн. НО эта цена окупается буквально после первых 10 минут просмотра любого фильма. И еще покупая билет вы можете получить клубную карту кинотеатра и в будущем получать бонусы. Вот например на днях я получил подарок на "Звездные войны"  - 2 билета по 60 грн. А почем "Старварсы" в коцюбе?



    И еще для нищих застрявших в совке и не имеющих средств на покупку  ticket office. В Imax практически не продают бумажных билетов там все через приложение с плей маркета. На входе подносишь смарфон к сканеру, его сканируют и всё - никакой бумаги - это будущее.



    Бомбануло блин))) Еще с билетами я бы сжег кресла - это пипец. В Imax сидишь хоть 3 часа и тебе ничо не натерает и ничо не затекает, а тут ад блин. А еще если тебе вдруг там стало холодно, то ты можешь выйти и взять там плед - совершенно бесплатно.



    Вывод: пока нету альтернативного кинотеатра в Виннице этот совок будет дурить людей продавая фуфло по цене качественного продукта. А нам придется хоть периодически но ходить туда.

    Анонім reply Анонім

    можно еще ходить в Родину ))))) тож норм кинотеатр ))))
  • Дарья

    Для того, щоб випускати нові білети, треба придбати нове оснащення, а воно дороге. Але рано чи пізно всеодно прийдеться купувати це оснащення. Чи там білетів наштампували ще на 10 років вперед.

    Анонім reply Дарья

    шо дороге? простий комп і кассовий апарат з термопритером дорогий чи що дороге? поясніть мені анону тупому,

    Дарья reply Анонім

    Пишу з їхніх слів, виходить що так. Бачиш які бідні та нещасні.
  • Evgeniy Gorobey

    Боже, какой бред.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up