Біля Шаргорода обстріляли кар’єр. Поранено заступника директора (ОНОВЛЕНО)

Біля Шаргорода обстріляли кар’єр. Поранено заступника директора (ОНОВЛЕНО)
На «Мурафський кар’єр», який знаходиться в Шаргородському районі, напали п’ятнадцять озброєних чоловіків, обстріляли його і взяли в заручники трьох охоронців.

У бій з озброєними людьми вступили охоронці кар’єру з компанії «Донбас-Безпека». 
– Сьогодні близько 14 години приїхала комісія, ніби перевіряти підприємство. Насправді це був відволікаючий маневр, – каже виконавчий директор приватного підприємства «Донбас-Безпека» Ігор Гевко. - Через 15 хвилин, слідом за комісією, приїхали три автомобіля з озброєним людьми – «Skoda Superb» і два «Mitsubishi». 15 людей були озброєні пістолетами та гранатами. Чоловіки були у цивільному одязі, а на машинах були відсутні номери. Почалось оточення і вони взяли у полон трьох охоронців. Дві машини змогли втекти, прикриваючись заручниками. А машину «Skoda Superb» та двох людей у ній – затримали.

За словами Ігоря Гевко, внаслідок нападу, заступника директора підприємства «Мурафський кар’єр» було поранено в груди. Охоронців яких взяли в заручники – відпустили. 

Пізніше на місце події приїхала слідчо-оперативна група. За словами начальника Шаргородської міліції Олександра Намакарського, правоохоронці затримали двох осіб та іномарку без номерних знаків. Обставини інциденту ще з’ясовуються, – повідомляє сектор зв’язків з громадськістю обласної міліції. 

Відео дня

 – Охоронців в заручники не брали, усі вони знаходяться на місці, розповіла журналістам 20minut.ua прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник.  – Зараз на кар'єрі працює слідчо-оперативна група. Відомо також, що вогнепальних поранень ніхто не отримував. Заступника  директора оглянули лікарі, після чого відпустили. 

Нагадаємо, що раніше на цьому підприємстві був конфлікт між новим директором і Вінницькою організацією УНА-УНСО.

Світлана Лавренюк

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Чергове "Здобули"!
  • Anonymous

    1
  • Чумак Сергій

    до цього інценденту ні я особисто, ні УНА-УНСО чи інші наші структури немаємо. Так само взнали про стрілянину від працівників СБУ і МВС - бо ті почали звонити чи це ми. Навіть приходили на Театральну 15 у наш офіс, щоб переконатись що ми у Вінниці. Загалом ситуацію майже прояснили: ніякої символіки УНА-УНСО там не було, хто там керував, тощо. А от хто пустив плітку що там унсовці - не знаємо, та навряд чи вже взнаємо. Доповню інфою (вибачайте хлопці що розказую оперативну інфу, але вважаю що такі речі замовчувати неможна, невистало нам ще на Вінниччині маленької "ато"). --- адмін будівля контори вся в кулях, на території багато гільз 5,45 та 7,62 (це нарізна зброя, при цьому калібру 5,45 мисливської небуває). осіб з 10 втікло, 2 затриманих. ці що затримані покази недають, але схоже що не місцеві. документів немає. в одного є посвдічення члена ОДНІЄЮ ДУЖЕ ПРАВОЇ організації з Дніпропетровська. Людина яка організувала це дійство дійсно майже рік був біля нас. 2 місяці тому, одразу після останнього штурму ДПЗ виїхав в Крим. Приїхав у Вінницю позавчора, добто сьогодні лише 3 добу тут і вже такий рейвах організував. Совпадєніє? це риторичне питання до компетентних органів.



    https://vk.com/chumak_s?w=wall71709963_2918%2Fall

    Анонім reply Чумак Сергій

    а хорт оказуется внебрачный сын чумака

    Беня reply Анонім

    Навіщо ти це всім розповів?

    Сталевар Маріна reply Беня

    Юрій Хорт  народився--29 октября 1989 г.

    Поїздка УНСО до КРИМУ-1 березня 1992 року о 7 год. 10 хв. потяг прибув на станцію Верхньосадова, де його було зупинено.

    Виходить з цього що Хорт мав виглядати десь так



    (але все може бути в цьому світі)
  • Анонім

    Граждане майдаунерманы! Ну признайте , что вас обставили как лохов. Обещаю не смеяться.

    К. Ю. reply Анонім

    не обставили а КИНУЛИ. так точнише буде...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up