Людей не нужно лечить – их нужно научить быть здоровыми (НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ)


Людей не нужно лечить – их нужно научить быть здоровыми (НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ)
Как достичь истинного здоровья? Как научиться быть счастливыми и получать наслаждение от жизни? Возможно ли это?

Доктор Юрченко разработал свою методику достижения истинного здоровья. Испытал ее на себе и открыл школу, чтобы передать эти знания людям.

Школа Новой Жизни и возрождения живущих "ЛюВеНа" — это школа по обучению жить в здоровье.

Больше 10-ти лет назад, когда Виктор Юрченко - основатель "ЛюВеНы" -  избавился от всех многочисленных болезней и перешел в пространство "Здоровья", он четко осознал : "Людей не нужно лечить – их нужно научить быть здоровыми".

Відео дня

Здоровые и больные люди отличаются друг от друга знаниями. Только в этом отличие между людьми относительно здоровья. Это не ново.

"ЛюВеНа" учит людей использовать духовные инструменты для строительства храма своей души (физического тела). Кроме теоретических знаний в школе обучают тому, как использовать их в повседневной жизни.

Больше видео можно увидеть на сайте школы: http://www.luvena.com.ua/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=2&Itemid=63

 

Презентация ШНЖ «ЛюВеНа» в г. Винница

Дата: 18 сентября 2014 года

Время: 18:00

Место проведения: ул. Соборная, 68, кинотеатр им. Коцюбинского

Вход на мероприятие свободный!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду 09:30 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up