"Свято дитинства" від RIA (фоторепортаж)

"Свято дитинства" від RIA (фоторепортаж)
Як завжди на свій день народження газета RІА влаштувала для своїх майбутніх читачів - “Свято дитинства”. 31 травня біля фонтану у «Мегамоллі» діти опинилися у світі ляльок-велетнів, конкурсів, майстер-класів та лотерейних розіграшів

Малечу зустрічали та розважали аніматори від агентства свят «Тут все» - веселі клоуни, Губка Боб, Людина Павук, Пеппі Довгапанчоха, Ведмідь та інші казкові герої.
Вони вручали присутнім малюкам лотерейні квитки, за якими впродовж свята розіграли 50 призів. Перші сто гостей обміняли свої флаєри на гарні коштовні подарунки від спонсорів.

Торгова Марка «Лукас» – генеральний спонсор “Свята дитинства” зробив цей день по-справжньому солодким. Великі пакунки солодощів від «Лукаса» отримали діти за безліч малюнків «Найкращий торт на мій день народження», за віршики та слогани про генерального спонсора – ТМ «Лукас». Матусям теж було весело. Вони виявились вправними господарочками, яких менеджер з питань регіонального розвитку Вінницького регіону Денис Юр нагородив солодкими подарунками, а переможницям ще й подарував великі коробки цукерок “Пташине молоко”.

Особливу вдячність RIA висловлює Офіційному партнеру свята – ТРЦ «Мегамолл», який гостинно приймає у себе вінничан за будь-якої погоди. На території центру було розміщено і безліч майстер-класів, і конкурси, і виступи дитячих колективів. А квест по «Мегамоллу» став особливо захоплюючим конкурсом для дітей – вони зібрали величезний жовтогарячий смайлик. 

Однією з родзинок свята став показ модного дитячого одягу від  Ексклюзивного спонсора свята «Гіпермаркета брендового одягу та взуття з Європи». Маленькі  моделі  створили атмосферу справжнього професійного показу. Також Гіпермаркет одягу та взуття приємно здивував учасників конкурсу та розіграшу супер лотереї  подарунковими сертифікатами на суму 300 гривень .

Компанія "Вельд" задарувала дітей смачними хлібцями Fiorentini - найкориснішою їжею для сніданків. Такий ранковий бутерброд з хлібцями від Fiorentini додасть кожній дитині сил та оптимізму на цілий день! Незабаром цей товар з’явиться на полицях наших супермаркетів.

Партнер свята – Торгова Марка "Малятко" – виробник дитячої води, який турбується про малюків від народження. Малеча жваво розважалася у конкурсі від ТМ «Малятко», щоб отримати у подарунок пляшечку улюбленої дитячої водички.
Частий партнер свята – інтерактивний центр вивчення англійської мови FLASH – надав переможцю конкурсу сертифікат на програму «Розфарбуй літо з FLASH». А також проводив для гостей свята тести на визначення рівня знання англійської мови.
Партнер свята - Мала комп'ютерна академія "ШАГ" розвиває таланти програміста у ваших дітей і навчає їх комп'ютерній грамоті. Розробляти сайти, працювати у фото шопі, створювати ігри та 3D анімацію – це все вже вміють вихованці «ШАГу», яким ще немає 14 років.

За романтичну красу свічок дякуємо «Вінницькій свічковій фабриці». Діти із захопленням навчалися творити ароматні, різнобарвні свічки, та залишали їх собі у подарунок. Також розкішні декоративні свічки від «Вінницької свічкової фабрики» розіграли в лотерею, та дарували учасникам конкурсів.

Мережа магазинів «Крамниця творчості» розважала дітей майстер-класами - з аква-гриму, з розпису чашок, моделювання діючих літачків та ін.
Отже, наперекір дощовій погоді, свято відбулося на славу! 

Генеральний партнер свята ТМ "ЛУКАС" 

Компанія «Лукас» вітає усіх зі святом, бажає тільки солодкого життя і мирного неба над головою! – такими словами привітав гостей менеджер з питань регіонального розвитку Вінницького регіону ТМ «Лукас» Денис Юр

Відео дня

 Матусям теж було весело. Вони виявились вправними господарочками у конкурсі від ТМ «Лукас»

Такі вишиванки розмалювали діти у конкурсі від Ексклюзивного спонсора свята «Гіпермаркету брендового одягу та взуття з Європи»

Переможцями квесту від «Мегамоллу» стала команда «жовтих»: Сашко Семенюк, Борис Шевчук та Артем Зелінський найшвидше впорались з завданням, за що й отримали подарунки

У веселому конкурсі від ТМ «Малятко» всі хотіли отримати головний приз

Гості свята отримали 200 подарунків від компанії «Вельд» - смачні хлібці Fiorentini

 Майстер-клас з виготовлення декоративних свічок від «Вінницької свічкової фабрики»

«А як ти знаєш англійську мову?» - тести від центру вивчення англійської мови FLASH

Previous Next

Previous Next

Previous Next

Previous Next

Previous Next

Previous Next

Previous Next

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up