За порно у “Вконтакті” житель Хмільника заплатив 1 700 гривень штрафу

За порно у “Вконтакті” житель Хмільника заплатив 1 700 гривень штрафу
У вівторок, 24 березня, Хмільницький міськрайонний суд засудив батька шестирічної дитини за розміщення на своїй сторінці “Вконтакті” порнографічного відео.

10 листопада 2014 року в ході проведення загальнодержавних оперативно-профілактичних заходів "Павутина" під час пошукових заходів правоохоронці встановили, що підсудний приблизно у 2012 році зареєструвався на сайті "Вконтакте"  де у розділі "Мої відеозаписи" розмістив у вільному доступі відеофайли, які відповідно до висновку мистецтвознавчої експертизи мають ознаки порнографічного характеру та відносяться до продукції порнографічного характеру.

Підсудний у повному обсязі визнав свою вину та добровільно підписав з прокурором Хмільницької міжрайонної прокуратури угоду про визнання винуватості.

Розглянувши усі обставини справив Хмільницький міськрайонний суд затвердити угоду про визнання винуватості та призначив підсудному штраф розміром 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 1 700 гривень.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • 誰 我 不知道(Кtoya Neznayu)

    Ага, моло вконтакте порнухи
  • Беня

    Ментам я бачу немає чим зайнятись, краще б реальні злочини розкривали!

    Дарья reply Беня

    І не кажи, вже й за розміщення порно відео штрафують, може вже почнуть садити до в"язниці. Шо за брєд. Краще злочинців ловіть. Скільки людей постраждали від телефонних шахраїв, хоч одного злочили шахрая?

    zerro reply Беня

    вони злякалися йуха на півекрана
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up